TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Koronakriza ipak nije "ubila" tržište rada: Pogledajte najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Koronakriza ipak nije

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Ferdo d.o.o. zapošljava dostavljača hrane (m/ž) u Karlovcu. Prijavite se najkasnije do 31.3. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Posao obuhvaća dostavu hrane – fast food-a. Postoji mogućnost korištenja vlastitog vozila za obavljanje posla ili dostava službenim automobilom. Provjerite detalje putem linka.

Timelektro & Security d.o.o. zapošljava pomoćnog elektroinstalatera (m/ž) u Ozlju. Prijave su otvorene do 22.4. Posao podrazumijeva sve pomoćne elektroinstalacijske poslove. Potrebno je više osoba na poziciji, a uvjet je minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tomislav – svijeće d.o.o. traži radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Mrežnički Brig, a prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća rad u proizvodnom pogonu, proizvodnju svijeća i lampiona, slaganje, pakiranje i rad na proizvodnoj liniji. Provjerite detalje putem linka.

Marko Plavetić odvjetnik zapošljava odvjetničkog vježbenika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 19.4. Posao obuhvaća redovite zadatke odvjetničkog vježbenika/ ice, rad u uredu, izlaske na rasprave, sastavljanje rpavnih akata, administrativne poslove i slično. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

Limarsko-krovopokrivački obrt Brodarić zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a aplicirati možete do 18.4. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslovi uključuju rad na izradi limarije i limarskih dijelova. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Tehno-Mont d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 2.4. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac osigurava smještaj kod terenskog rada i nudi rad na neodređeno. Više na linku.

Obiteljski dom Dunat zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 31.3. Posao podrazumijeva brigu o starijim ili nemoćnim osobama. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Kelteks d.o.o. traži laboranta za ispitivanje tehničkog tekstila (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a aplicirati možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća rad u laboratoriju s tekstilnim materijalom, sprovođenje analiza i obradu materijala, pravilno uzimanje i preuzimanje uzoraka, popisivanje i razvrstavanje materijala. Potrebne su vještine spretnost, preciznost, razvijen osjećaj za prepoznavanje detalja te visok stupanj savjesnosti, odgovornosti i pribranosti. Provjerite više ovdje.

Argus d.o.o. traži pizza majstora (m/ž), kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 10.4. Potrebna je završena osnovna škola te minimalno iskustvo od pola godine. Provjerite kako aplicirati.

Timber, obrt, zapošljava šumske sjekače (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Mjesto rada je Podbrežje, a prijave su otvorene do 8.4. Stupanj obrazovanja i radno iskustvo nisu uvjet. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!