TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Otvorena nova radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražiš posao? Otvorena nova radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

MG Brusco j.d.o.o. zapošljava kovinotokara / strojobravara / strojara za rad u brusioni metala (m/ž). Mjesto rada je Jastrebarsko, a prijave su otvorene do 14.4. Početna je plaća 5.000 uz bonus za dobro napravljen posao. Postoji mogućnost daljnjeg napredovanja. Potrebno je iskustvo sa radom na strojevima za brušenje alata, tokarskom stroju te varenju. Aplicirajte.

Processus j.d.o.o. zapošljava dostavljača hrane (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 1.5. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Exppal d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 16.4. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je imati položen ispit za vozača viličara. Posao obuhvaća zaprimanje, evidentiranje, sortiranje i ostalu manipulaciju robom. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Hobotnica, trgovački obrt, traži prodavača – voditelja ribarnice u Karlovcu (m/ž). Rok prijave je 16.4. Prednost donosi završena trgovačka škola, a radno iskustvo je poželjno. Potrebne su organizacijske i trgovačke sposobnosti, poznavanje i vođenje HACCP sustava te ostalih potrebnih evidencija u trgovini. Provjerite više ovdje.

Timelektro & Security d.o.o. zapošljava pomoćnog elektroinstalatera (m/ž) u Ozlju. Prijave su otvorene do 22.4. Posao podrazumijeva sve pomoćne elektroinstalacijske poslove. Potrebno je više osoba na poziciji, a uvjet je minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

MALI-logging d.o.o. zapošljava šumskog sjekača (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 25.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno i mogućnost smještaja. Više na linku.

Rukotvorina j.d.o.o. zapošljava administratora (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 15.4. Posao obuhvaća slaganje dokumentacije, knjiženje dokumentacije u knjigovodstveni program Synesis, obradu naloga u netbankingu, pisanje izlaznih računa, obradu kalkulacija maloprodaje i slično. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Provjerite kako aplicirati.

Gavranović d.o.o. traži prodavača – blagajnika (m/ž). Lokacije rada su Ozalj, Draganić i Karlovac. Prijaviti se možete najkasnije do 16.4. Uvjeti su srednja stručna sprema i znanje rada na blagajni. Poslodavac nudi rad u ugodnoj atmosferi, dinamičan posao, kolegijalnost na visokoj razini i timski rad. Detalje provjerite ovdje.

AB gradnja d.o.o. zapošljava zidara (m/ž), tesara (m/ž), radnika visokogradnje (m/ž) i stručnjaka zaštite na radu i zaštite od požara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Potrebno je više osoba na pozicijama i traži se minimalno srednja stručna sprema. Radno iskustvo je obvezno. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Weber Escal d.o.o. traži dostavljača – distributera (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 22.4. Posao podrazumijeva preuzimanje materijala, distribuciju materijala na ugovorenom području i ostale poslove po nalogu nadređenog. Više na linku.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!