TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Otvorena su brojna radna mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, od prodavača na benzinskoj do stomatologa - pogledajte više...

Tražite posao? Otvorena su brojna radna mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, od prodavača na benzinskoj do stomatologa - pogledajte više...

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Dirus Projekt d.o.o. zapošljava prodavača na benzinskoj postaji (m/ž). Mjesto rada je Tušilović, a prijaviti se možete najkasnije do 25.4. Posao obuhvaća sve radne zadatke prodavača/ ice vezane uz prodaju naftnih derivata i široke potrošnje na benzinskoj postaji. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno pola godine. Detalje provjerite ovdje.

Dom zdravlja Ozalj zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž). Prijave su otvorene do 22.4. Potrebna je visoka stručna sprema, položen stručni ispit te odobrenje za samostalan rad. Očekuje se godinu dana radnog iskustva. Provjerite više putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Meduza d.o.o. zapošljava prehrambenog tehnologa (m/ž). Lokacija rada su Belajske Poljice, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Posao obuhvaća koordinaciju rada, praćenje tehnološih procesa, provjeru svojstava i kvalitete ulaznih sirovina, odobravanje finalnog proizvoda te izradu deklaracija. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno isksutvo od dvije godine. Više na linku.

Processus j.d.o.o. zapošljava dostavljača hrane (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 1.5. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

KA-Mediped, obrt za pedikuru, zapošljava pedikera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 9.5. Radni zadaci uključuju pedikuru, manikuru i depilaciju. Potrebna je završena škola za pedikera/ ku. Radno iskustvo je poželjno, ali ne i nužno. Više na linku.

Timelektro & Security d.o.o. zapošljava pomoćnog elektroinstalatera (m/ž) u Ozlju. Prijave su otvorene do 22.4. Posao podrazumijeva sve pomoćne elektroinstalacijske poslove. Potrebno je više osoba na poziciji, a uvjet je minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Adriadiesel – usluge, servisi i rezervni dijelovi d.o.o. zapošljavaju Qa inženjera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 21.4. Posao obuhvaća provjeravanje usklađenosti sustava kvalitete s dokumentacijom, organiziranje i provođenje interne audite, pokretanje i nadziranje korektivne i preventivne radnje i slično. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te minimalno viša stručna sprema. Provjerite kako aplicirati.

MALI-logging d.o.o. zapošljava šumskog sjekača (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 25.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno i mogućnost smještaja. Više na linku.

AB gradnja d.o.o. zapošljava zidara (m/ž), tesara (m/ž), radnika visokogradnje (m/ž) i stručnjaka zaštite na radu i zaštite od požara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Potrebno je više osoba na pozicijama i traži se minimalno srednja stručna sprema. Radno iskustvo je obvezno. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Weber Escal d.o.o. traži dostavljača – distributera (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 22.4. Posao podrazumijeva preuzimanje materijala, distribuciju materijala na ugovorenom području i ostale poslove po nalogu nadređenog. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!