TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Glovo zapošljava dostavljača (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 3.6. Nudi se zarada do 12.000 kuna mjesečno, isplata svaka dva tjedna ili prema dogovoru s poslodavcem te fleksibilno radno vrijeme. Moguće je korištenje vlastitog vozila. Prijavite se.

Bistro Palma - restoran Kristal zapošljava kuhara/ pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 14.5. Potrebni su uvjeti rad u kuhinji minimalno godinu dana te spremnost na timski rad. Poslodavac osigurava smještaj i nudi mogućnosti dodatnog usavršavanja. Prijavite se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obiteljski dom za starije i nemoćne Grabrik zapošljava njegovatelja (m/ž). Rok prijave je 26.5. Posao obuhvaća njegu, kupanje, hranjenje starijih i nemoćnih osoba. Potrebna je završena osnovna škola te minimalno radno iskustvo od dva mjeseca. Provjerite detalje ovdje.

Drvona d.o.o. zapošljava skladišnog radnika (m/ž). Mjestp rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 21.5. Posao obuhvaća preuzimanje i izdavanje robe, slaganje robe, utovar, istovar i ostalu manipulaciju robom. Očekuje se srednja stručna sprema. Više na linku.

Roko promet d.o.o. zapošljava šumarskog tehničara (m/ž). Lokacija rada je Josipdol, a prijave su otvorene do 4.6. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost smještaja i stalni radni odnos. Više na linku.

Lokalna akcijska grupa Vallis Colapis traži stručnog suradnika odjela za društvene djelatnosti (m/ž). Lokacija rada je Ozalj, a prijave se zaprimaju do 16.5. Posao podrazumijeva suradnju na poslovima provedbe projekata EU, sudjelovanje u organizaciji sastanaka i pripremi popratnih materijala te izradi bilješki i slično. Potrebna je minimalno srednja ili viša stručna sprema te radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Sigurnost Karlovac d.o.o. traži tehničara za sustave videonadzora i alarma (m/ž). Lokacija rada je Karlovac, a prijaviti se možete do 31.5. Potrebna je srednja stručna sprema tehničke struke. Posao obuhvaća radne zadatke tehničara za postavljanje i održavanje sustava videonadzora i alarma. Više na linku.

Weber Escal d.o.o. zapošljava dostavljača – distributera (m/ž). Lokacija rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 25.5. Posao obuhvaća preuzimanje materijala i distribuciju materijala na ugovorenom području. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i minimalno završena osnovna škola. Provjerite više ovdje.

Andy – R d.o.o. zapošljava na poziciji monter i serviser automatskih i rolo segmentnih vrata (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 20.5. Posao podrazumijeva montažu, servis i održavanje automatskih rolo i segmentnih vrata većinom na stanicama za tehnički pregled vozila. Nudi se mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Josipdol d.o.o. zapošljava veterinarskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Josipdol, a prijave su otvorene do 20.5. Posao obuhvaća rad u ljekarni, veliku i malu praksu te poslove administracije. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!