TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Hamowa – hidro tvornica pumpi d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž). Lokacija rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 31.5. Posao podrazumijeva zavarivanje TIG postupkom. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

D-Color d.o.o. traži montera reklama (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 11.6. Posao obuhvaća sklapanje i montažu reklama u prostoriji kupaca, odgovornost za kvalitetu proizvoda i montaže, terenski rad na montažama, organizacijske sposobnosti, pedantnost i odgovornost u radu te spremnost za timski rad. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Atel d.o.o. traži prodavača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 20.5. Posao obuhvaća rad u trgovini, prodaju mobitela i dodatne opreme te prezentacije i ostvarenje pretplata za Telemach. Provjerite detalje ovdje.

Glovo zapošljava dostavljača (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 3.6. Nudi se zarada do 12.000 kuna mjesečno, isplata svaka dva tjedna ili prema dogovoru s poslodavcem te fleksibilno radno vrijeme. Moguće je korištenje vlastitog vozila. Prijavite se.

Obiteljski dom za starije i nemoćne Grabrik zapošljava njegovatelja (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 26.5. Posao obuhvaća njegu, kupanje, hranjenje starijih i nemoćnih osoba. Potrebna je završena osnovna škola te minimalno radno iskustvo od dva mjeseca. Provjerite detalje ovdje.

Fran d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 31.5. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva, a obrazovanje nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Drvona d.o.o. zapošljava skladišnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 21.5. Posao obuhvaća preuzimanje i izdavanje robe, slaganje robe, utovar, istovar i ostalu manipulaciju robom. Očekuje se srednja stručna sprema. Više na linku.

SA Bišćan d.o.o. zapošljava građevinskog inženjera (m/ž). Lokacija rada je Podvožić, a prijave su otvorene do 7.6. Posao podrazumijeva vođenje gradilišta i brigu o kvaliteti građevinskih i instalacijskih radova. Potrebno je radno iskustvo od pet godina i visoka strupčna sprema. Više na linku.

Andy – R d.o.o. zapošljava na poziciji monter i serviser automatskih i rolo segmentnih vrata (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 20.5. Posao podrazumijeva montažu, servis i održavanje automatskih rolo i segmentnih vrata većinom na stanicama za tehnički pregled vozila. Nudi se mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Josipdol d.o.o. zapošljava veterinarskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Josipdol, a prijave su otvorene do 20.5. Posao obuhvaća rad u ljekarni, veliku i malu praksu te poslove administracije. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!