TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike, od inženjera do dostavljača - pogledajte ponudu poslova u Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike, od inženjera do dostavljača - pogledajte ponudu poslova u Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Ge-Em j.d.o.o. zapošljava telefonskog operatera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 19.6. Potrebna je osoba za rad na tarot/astrološkoj liniji. Osoba treba biti komunikativna i empatična. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Postoji mogućnost rada od kuće. Provjerite detalje putem linka.

Frak d.o.o. zapošljava vodoinstalatere (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 18.6. Posao obuhvaća montažu i demontažu vodovodno/sanitarnih instalacija, izradu kanala i rupa u zidovima, izradu navoja, rezanje i savijanje cijevi, postavljanje nosača, spojnica i slično. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Provjerite kako aplicirati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pekara Bartolović zapošljava prodavača (m/ž) u Dugoj Resi. Rok prijave je 17.6. Posao podrazumijeva prodaju pekarskih proizvoda. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Lumenia Adriatic d.o.o. traži inženjera elektrotehnike (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 17.6. Posao podrazumijeva obavljanje poslova inženjera elektrotehnike, uredske poslove inženjera elektrotehnike, nadzor nad izvođenjem radova, izradu kalkulacija i ponudu prema kupcima i slično. Potrebna su informatička znanja u MS Office-u i AutoCAD-u. Očekuje se visoka stručna sprema, poznavanje engleskog jezika i radno iskustvo od tri godine. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Hamowa – hidro tvornica pumpi d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž). Lokacija rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 31.5. Posao podrazumijeva zavarivanje TIG postupkom. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Adriadiesel traži voditelja tehnologije (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.5. Posao obuhvaća doradu proizvoda nakon printa. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema. Provjerite više ovdje.

D-Color d.o.o. traži montera reklama (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 11.6. Posao obuhvaća sklapanje i montažu reklama u prostoriji kupaca, odgovornost za kvalitetu proizvoda i montaže, terenski rad na montažama, organizacijske sposobnosti, pedantnost i odgovornost u radu te spremnost za timski rad. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Obiteljski dom Sveta Ana zapošljava socijalnog radnika (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 31.5. Glavne su odgovornosti pomoć osobama s problemima koji nastaju zbog starosti, bolesti, individualnosti, asocijalnog ponašanja i slično. Potrebna je visoka stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Više na linku.

Wüstenrot traži financijskog eksperta (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.5. Ključne su odgovornosti komunikacija s klijentima, prodaja financijskih proizvoda, izrada izvještaja upotrebom digitalnih tehnologija i alata. Traži se orjentiranost na rezultat, visok stupanj odgovornosti, poduzetnosti i inicijative u radu. Uvjeti su minimalno srednja ili viša stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine. Provjerite kako aplicirati.

Glovo zapošljava dostavljača (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 3.6. Nudi se zarada do 12.000 kuna mjesečno, isplata svaka dva tjedna ili prema dogovoru s poslodavcem te fleksibilno radno vrijeme. Moguće je korištenje vlastitog vozila. Prijavite se.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!