TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojne tvrtke u Karlovcu i Karlovačkoj županiji traže radnike - pogledajte najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta

Tražite posao? Brojne tvrtke u Karlovcu i Karlovačkoj županiji traže radnike - pogledajte najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Domax sp. z o.o. zapošljava na poziciji Sales Office Manager (m/ž). Posao se odvija na području Karlovačke, Zagrebačke, Krapinske i Varaždinske županije. Prijave su otvorene do 2.7. Glavne su odgovornosti komuniciranje s klijentima, unošenje narudžbi, osiguravanje sigurnog puta narudžbi, komuniciranje s prodajnim predstavnicima u Rumunjskoj i slično. Aplicirajte.

Meduza d.o.o. traži vozača hladnjače (m/ž) u Belajskim Poljicama. Prijave su otvorene do 11.6. Posao obuhvaća prijevoz ribe i ribljih proizvoda specijaliziranim vozilom. Potrebno je posjedovanje KOD 95 i kartice vozača, ali nije uvjet. Od kandidata se očekuje vozačka dozvola C+E. Više na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Auto kuća R d.o.o. zapošljava konobara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 30.6. Radno iskustvo je prednost. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Obiteljski dom Gradac traži njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 15.6. Posao obuhvaća njegu korisnika doma, pomoć pri hranjenju, kupanju i presvlačenju korisnika te održavanje čistoće. Provjerite kako aplicirati.

Kerning BIRO d.o.o. zapošljava voditelja proizvodnje ALU stolarije (m/ž). Lokacija rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 11.6. Posao podrazumijeva izradu radnih naloga i plana proizvodnje, praćenje tijeka proizvodnje i izvršavanje planova, optimizaciju proizvodnih procesa prema proizvodnim planovima, nabavu i evidenciju o stanju sirovina i slično. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Potrebno je poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Više na linku.

Domes d.o.o. zapošljava na poziciji serviser strojarskih sustava (m/ž). Mjesto rada su Belajske Poljice, a prijave se zaprimaju najkasnije do 30.6. Posao podrazumijeva upravljanje filtarskim uređajima i mjernim instrumentima, servis filtarskih uređaja i izradu filtarskih elemenata. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Hidro-tehnika d.o.o. zapošljava rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 26.6. Posao obuhvaća upravljanje samohodnim građevinskim strojevima i ostalom građevinskom mehanizacijom. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati.

PVN Trade d.o.o. zapošljava komercijalnog službenika (m/ž). Lokacija rada je Bosiljevo, a prijave su otvorene do 25.6. Posao obuhvaća radne zadatke komercijale, prikupljanje podataka i vođenje evidencija. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

Kanvas produkt d.o.o. traži krojača (m/ž). Mjesto rada je Kamanje, a prijave su otvorene do 25.6. Posao obuhvaća krojenje robe. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Provjerite detalje ovdje.

Ge-Em j.d.o.o. zapošljava telefonskog operatera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 19.6. Potrebna je osoba za rad na tarot/astrološkoj liniji. Osoba treba biti komunikativna i empatična. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Postoji mogućnost rada od kuće. Provjerite detalje putem linka.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!