TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - traže se konobari, kuhari, prodavači, ali i tokari

Tražite posao? Pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - traže se konobari, kuhari, prodavači, ali i tokari
posao.hr

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Star Turist d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 21.6. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje. Posao obuhvaća pripremu jela prema standardima rada, pridržavanje svih propisa za skladištenje namirnica, kontrolu kvalitete i kvantitete namirnica. Prijavite se.

PPK d.d. zapošljava agronoma (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 30.6. Posao podrazumijeva rad na farmi stoke s poljoprivrednom proizvodnjom. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

General Electric Hrvatska d.o.o. zapošljava operatera CNC tokarilice (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 2.7. Uvjeti su posjedovanje tehnoloških znanja, poznavanje izvještaja i drugih dokumenata koji su potrebni za rad i koordinaciju rada radionice, prethodno iskustvo od godinu dana i osnovno poznavanje engleskog jezika. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Sport projekt d.o.o traži vozača taksi vozila (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 30.6. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije od najmanje 10 godina i dobro poznavanje grada Karlovca i bliže okolice. Više na linku.

Domax sp. z o.o. zapošljava na poziciji Sales Office Manager (m/ž). Posao se odvija na području Karlovačke, Zagrebačke, Krapinske i Varaždinske županije. Prijave su otvorene do 2.7. Glavne su odgovornosti komuniciranje s klijentima, unošenje narudžbi, osiguravanje sigurnog puta narudžbi, komuniciranje s prodajnim predstavnicima u Rumunjskoj i slično. Aplicirajte.

Pekarna Johny zapošljava prodavača u pekari (m/ž) u Dugoj Resi. Prijave se zaprimaju do 30.6. Posao podrazumijeva prodaju kruha i pekarskih proizvoda. Potrebna je završena osnovna škola i radno iskustvo od pola godine. Provjerite više putem linka.

Visa-Spectra d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.6. Poslodavac osigurava smještaj, a potrebna je srednja stručna sprema. Nudi se mogućnost stalnog radnog odnosa. Više na linku.

Rubčić, obrt, zapošljava prodavača u kiosku (m/ž) u Rakovici. Prijave su otvorene do 30.6. Posao podrazumijeva zaprimanje i sortiranje robe, prodaju, održavanje higijene prostora. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Žeger transporti i niskogradnja zapošljava vozača tegljača s poluprikolicom (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 9.7. Posao obuhvaća prijevoz robe tegljačem s poluprikolicom u domaćem transportu. Obvezno je posjedovanje KODA 95 i vozačke dozvole C+E. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite kako aplicirati.

Metalika d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji i montaži protupožarnih vrata (m/ž). Mjesto rada je Ogulin, a prijave su otvorene do 30.6. Posao podrazumijeva rezanje protupožarnih cijevi, slaganje vrata, oblagivanje vrata, elektrostatsko plastificiranje i montažu na gradilištu. Satnica se definira ovisno o iskustvu. Provjerite više ovdje.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!