TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Karlovcu. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 15.7.

Visa-Spectra d.o.o. zapošljava njegovatelje (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.7. Potrebno je znanje njemačkog jezika i poželjno je radno iskustvo. Tečaj za njegovatelja/icu nije uvjet. Provjerite više ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

AB gradnja d.o.o. zapošljava radnike visokogradnje (m/ž) u Karlovcu. Potrebno je više osoba na poziciji. Prijave su otvorene do 31.7. Od kandidata se traži završena osnovna škola i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac osigurava smještaj. Detalje provjerite ovdje.

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe zapošljava socijalnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Generalski Stol, a prijave su otvorene do 31.7. Posao obuhvaća pružanje informacija o uslugama, uvjetima i načinu smještaja u dom. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više ovdje.

Cmik d.o.o. zapošljava ugostiteljskog djelatnika/konobara (m/ž) za rad u Dugoj Resi. Prijave su otvorene do 31.7. Posao obuhvaća posluživanje gostiju sukladno propisanim pravilima i standardima, održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i opreme i slično. Više na linku.

Maslačak zapošljava dadilju (m/ž). Lokacija rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 10.7. Iskustvo nije nužno, ali je bitno da postoji velika volja i želja za rad s djecom. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Narodni trgovački lanac d.o.o. zapošljava trgovce (m/ž) u Dugoj Resi. Prijave su otvorene do 28.7., a potrebno je više osoba na poziciji. Posao podrazumijeva slaganje robe i usluživanje kupaca. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite više putem linka.

Ljekarne Derjanović zapošljavaju magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 31.7. Posao obuhvaća sve radne zadatke magistra farmacije u ljekarni. Provjerite detalje putem linka.

Vodoprivreda Karlovac d.d. zapošljava samostalnog inženjera (m/ž) u Karlovc. Prijave su otvorene do 12.7. Posao podrazumijeva poslove projektiranja, priprema i organizacije gradilišta. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Eyeglass Optika Pajo zapošljava optičara/optometrista (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 17.7. Obavezno je minimalno dvije godine radnog iskustva u optici, a predviđena je plaća ovisna o radnom iskustvu. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!