TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Traže se radnici raznih profila, pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Traže se radnici raznih profila, pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  Vaš posao.hr. 

Lando Resort zapošljava pomoćnog recepcionara (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 20.7. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, osnove korištenja računala u Windows okruženju, a radno iskustvo nije bitno. Posao obuhvaća obavljanje svih pomoćnih radnji na recepciji, prijem i smještaj gostiju, pružanje gostima osnovnih informacija o hotelu i hotelskim sadržajima. Prijavite se.

KTC zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Karlovcu. Potrebna je završena srednja ugostiteljska stručna sprema. Prijave se zaprimaju do 9.8. Aplicirajte.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FINA zapošljava suradnika za korisničku podršku (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 21.7. Uvjeti su poslovne komunikacijske vještine, sposobnost rješavana problema, fleksibilnost i proaktivnost u radu, spremnost na kontinuirano učenje, spremnost na rad u smjenama i vikednom te pasivno znanje engleskog jezika. Potrebna je visoka ili viša stručna sprema ekonomskog, pravnom ili tehničkog smjera te tri, odnosno godina dana radnog iskustva. Prednost donosi poznavanje servisa Agencije. Prijavite se.

Niskogradnja d.o.o. zapošljava vodinstalatere (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 16.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost smještaja i rada na neodređeno. Više na linku.

D-Color d.o.o. zapošljava administratora (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 14.8. Posao podrazumijeva administrativni rad, a potrebno je napredno znanje rada na računalu i engleskog jezika. Očekuje se radno iskustvo na istom ili sličnom području. Provjerite više ovdje.

Tiffany, obrt, zapošljava pizza majstore (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 13.8. Od kandidata se očekuje minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje putem linka.

DV Inženjering d.o.o. zapošljava limara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 31.7. Radni zadaci uključuju poslove limara kod izrade krovišta. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje putem linka.

Visa-Spectra d.o.o. zapošljava njegovatelje (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.7. Potrebno je znanje njemačkog jezika i poželjno je radno iskustvo. Tečaj za njegovatelja/icu nije uvjet. Provjerite više ovdje.

Adriadiesel – usluge, servisi i rezervni dijelovi d.o.o. zapošljavaju referenta financija (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 20.7. Posao podrazumijeva obavljanje knjigovodstvenih poslova, poslovnu administraciju, obračun i knjiženje plaća, kupaca, dobavljača, kredita, zaliha i slično. Potrebno je poznavanje rada na računalu, viša ili visoka stručna sprema. Provjerite više putem linka.

Kasunić, obrt, traži kuhara (m/ž) u Dugoj Resi. Rok prijave je 31.7. Posao podrazumijeva samostalno kuhanje, obradu namirnica i pripremu hrane prema narudžbi te tjedno kuhanje gableca. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!