TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

FEST d.o.o. zapošljava montera u salonu namještaja (m/ž). Mjesto rada je Ozalj i teren, a prijave su otvorene do 29.7. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, želja za radom. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i stalnog radnog odnosa. Prijavite se.

Prima namještaj zapošljava dostavljača – montera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 25.7. Posao podrazumijeva sortiranje namještaja po kupcima, pripremu namještaja za dostavu i montažu, utovar i istovar namještaja u dostavno vozilo, dostavljanje robe kupcima na kućnu adresu, rukovanje alatima za montažu i brigu o istima. Traži se pozitivna osoba, komunikativna i spremna svaki dan stjecati nova znanja te fleksibilna osoba koja je spremna raditi u dinamičnom i izazovnom okruženju na više projekata. Obavezna je spremnost na terenski rad te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Potražite više ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fero-Term d.o.o. traži trgovca na odjelu sanitarija, keramike i grijanja (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 15.8. Posao podrazumijeva prodaju robe, rad s kupcima, vođenje brige o izgledu salona, brige o lageru i raspoloživosti artikala u salonu, predlaganje poboljšanja, vođenje brige o kvalitetnom i ispravnom označavanju artikala i cijene proizvoda. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje putem linka.

KTC zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Karlovcu. Potrebna je završena srednja ugostiteljska stručna sprema. Prijave se zaprimaju do 9.8. Aplicirajte.

Niskogradnja d.o.o. zapošljava vodinstalatere (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 16.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost smještaja i rada na neodređeno. Više na linku.

B&B Commerce zapošljava skladišnog radnika u trgovini građevinskog materijala (m/ž). Mjesto rada je Ogulin, a prijave su otvorene do 13.8. Posao podrazumijeva prijem robe, izdavanje robe i ostale manipulativne poslove. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Provjerite više putem linka.

Auto kuća R d.o.o. traži konobara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.7. Posao podrazumijeva posluživanje pića, hladnih i toplih napitaka. Radno iskustvo je prednost. Nudi se mogućnost stalnog radnog odnosa. Više putem linka.

D-Color d.o.o. zapošljava administratora (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 14.8. Posao podrazumijeva administrativni rad, a potrebno je napredno znanje rada na računalu i engleskog jezika. Očekuje se radno iskustvo na istom ili sličnom području. Provjerite više ovdje.

Tiffany, obrt, zapošljava pizza majstore (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 13.8. Od kandidata se očekuje minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje putem linka.

DV Inženjering d.o.o. zapošljava limara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 31.7. Radni zadaci uključuju poslove limara kod izrade krovišta. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje putem linka.

Izdvojeno


Reci što misliš!