TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽITE POSAO?

Tražite posao? Od taksista do farmaceutskog tehničara... pogledajte najnoviji izbor iz ponude radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Od taksista do farmaceutskog tehničara... pogledajte najnoviji izbor iz ponude radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Viva Ugos j.d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 4.9. Posao obuhvaća poslove konobara, posluživanje pića i napitaka. Nudi se stalni radni odnos. Više na linku.

Ambasador Line d.o.o. traži vozača taksija (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.8. Posao obuhvaća prijevoz putnika po Karlovačkoj županiji. Detalje provjerite ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kelteks d.o.o. zapošljava specijalista logistike (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 31.8. Posao podrazumijeva planiranje i provođenje svih poslova vezanih uz svakodnevni transport, pripremu i rješavanje prijevozničkih i carinskih formalnosti, komunikaciju s prijevoznicima i dobavljačima, definiranje liste transporta i slično. Provjerite detalje ovdje.

Auto Karoserija Samaržija zapošljava pomoćnog radnika u auto servisu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 15.9. Posao obuhvaća pranje automobila, radnik prostora, alata i opreme, jednostavnije automehaničarske, pomoćne autolimarske i autolakirerske poslove. Više na linku.

Trgovački obrt ANA-A zapošljava prodavača (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.8. Posao uključuje rad u trgovini boja, građevinskog materijala i skladištu. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Ice Eurotransport d.o.o. zapošljava drvoprerađivačkog radnika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 1.9. Posao obuhvaća radove vezane uz proizvodnju paleta. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Argus d.o.o. zapošljava glavnog kuhara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 11.9. Posao uključuje pripremu jela, samostalno izdavanje jela iz karte i gableca, planiranje novih jela, brigu o robnim zalihama, vođenje tima i raspodjela radnika po pomoćnim poslovima, održavanje čistoće u kuhinji. Detalje provjerite ovdje.

Autotransport Karlovac d.o.o. zapošljava mehatroničara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 11.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više ovdje.

Zdravstvena ustanova Dobre ljekarne zapošljava farmaceutskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Rakovica, a rok prijave je 2.9. Posao obuhvaća izdavanje bezreceptnih lijekova i proizvoda, izradu magistralnih pripravaka, prijem i razvrstavanje robe i slično. Provjerite detalje ovdje.

McDonald's zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 29.8. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, dodatne stimulacije na plaću i redovno povećanje plaće svaku godinu. Prijavite se.

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!