TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Otvorena su brojna radna mjesta, pogledajte najnoviji izbor iz ponude poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Otvorena su brojna radna mjesta, pogledajte najnoviji izbor iz ponude poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tvrtka Redemption zapošljava konobara (m/ž) u Ozlju. Rok prijave je 25.9. Traži se konobar ili konobarica na duži period, a postoji mogućnost zapošljavanja za stalno na lokaciji caffe & night bar "Colapis". Detalje provjerite ovdje.

Obiteljski dom Mekušje zapošljava njegovatelja (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.9. Glavne su odgovornosti skrb i njega starijih i nemoćnih osoba u domu. Provjerite više ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kelteks d.o.o. zapošljava specijalista logistike (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 31.8. Posao podrazumijeva planiranje i provođenje svih poslova vezanih uz svakodnevni transport, pripremu i rješavanje prijevozničkih i carinskih formalnosti, komunikaciju s prijevoznicima i dobavljačima, definiranje liste transporta i slično. Provjerite detalje ovdje.

Reta d.o.o. zapošljava djelatnika u veleprodaji odjela građevine (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 5.9. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, dvije do tri godine radnog iskustva u području građevine, tehnička znanja u domeni građevinarstva, organiziranost, komunikativnost i usmjerenost timskom radu, aktivan rad na računalu te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Detalje provjerite ovdje.

Auto Karoserija Samaržija zapošljava pomoćnog radnika u auto servisu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 15.9. Posao obuhvaća pranje automobila, radnik prostora, alata i opreme, jednostavnije automehaničarske, pomoćne autolimarske i autolakirerske poslove. Više na linku.

Deus Express j.d.o.o. traži vozača – dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 7.9. Nudi se plaća do 7.000 kuna. Provjerite kako aplicirati.

Trgovački obrt ANA-A zapošljava prodavača (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.8. Posao uključuje rad u trgovini boja, građevinskog materijala i skladištu. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Ice Eurotransport d.o.o. zapošljava drvoprerađivačkog radnika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 1.9. Posao obuhvaća radove vezane uz proizvodnju paleta. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Argus d.o.o. zapošljava glavnog kuhara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 11.9. Posao uključuje pripremu jela, samostalno izdavanje jela iz karte i gableca, planiranje novih jela, brigu o robnim zalihama, vođenje tima i raspodjela radnika po pomoćnim poslovima, održavanje čistoće u kuhinji. Detalje provjerite ovdje.

Autotransport Karlovac d.o.o. zapošljava mehatroničara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 11.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više ovdje.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!