TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Možda se baš ovdje krije prilika za posao kakav želite - pogledajte najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji!

Možda se baš ovdje krije prilika za posao kakav želite - pogledajte najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Automation Development Engineer (m/ž) za šire područje Karlovca. Rok prijave je 20.9. Od kandidata se očekuje poznavanje PLC programiranja, napredno korištenje SolidWorksa, iskustvo u project managementu, poznavanje MS Officea, poznavanje hidraulike i pneumatike te odlično znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Pekarsko trgovački obrt Gradska pekara zapošljava prodavača u pekari (m/ž) u Draganiću. Rok prijave je 8.10. Potrebna je završena osnovna škola, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Emma 2015 j.d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Karlovcu. Posao obuhvaća pripremu i usluživanje pića i napitaka. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite putem linka.

Ordinacija dentalne medicine Marijan Talakić, dr.med.dent. zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž) za rad u Karlovcu. Prijave su otvorene do 14.9. Potrebna je visoka stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

Adiva, zajednički obrt, zapošljava taxi vozača (m/ž) za područje Karlovca. Rok prijave je 20.10. Uvjet je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te položen taksi ispit. Poželjno je poznavanje mjesta i ulica, no nije uvjet. Više na linku.

Tvrtka redemption zapošljava konobara (m/ž) u Ozlju. Rok prijave je 25.9. Traži se konobar ili konobarica na duži period, a postoji mogućnost zapošljavanja za stalno na lokaciji caffe & night bar "Colapis". Detalje provjerite ovdje.

Veterinarska praksa za male životinje Pet Plus zapošljava doktora veterinarske medicine (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 7.10. Posao obuhvaća preglede i liječenje malih životinja u ambulanti. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Lola Ribar d.d. zapošljava radnika u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 28.9. Posao obuhvaća rad na strojevima za češljanje pamuka, čišćenje strojeva i pokretanje strojeva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Obiteljski dom Mekušje zapošljava njegovatelja (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.9. Glavne su odgovornosti skrb i njega starijih i nemoćnih osoba u domu. Provjerite više ovdje.

Auto Karoserija Samaržija zapošljava pomoćnog radnika u auto servisu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 15.9. Posao obuhvaća pranje automobila, radnik prostora, alata i opreme, jednostavnije automehaničarske, pomoćne autolimarske i autolakirerske poslove. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Izdvojeno


Reci što misliš!