TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike, pogledajte izbor iz trenutno otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike, pogledajte izbor iz trenutno otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

KTC d.d. zapošljava glavnog kuhara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.9. Posao obuhvaća nabavu robe za kuhinju, potrošnog materijala, pripremu obroka, tjednih inventura, planiranje obroka, kontrolu namirnica, brigu o čistoći i slično. Aplicirajte.

McDonald's zapošljava radnika u restoranu (m/ž) i radnika u McCafeu (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica, a prijave su otvorene do 24.9. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, dodatne stimulacije na plaću i redovno povećanje plaće svaku godinu. Aplicirajte.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Automation Development Engineer (m/ž) za šire područje Karlovca. Rok prijave je 20.9. Od kandidata se očekuje poznavanje PLC programiranja, napredno korištenje SolidWorksa, iskustvo u project managementu, poznavanje MS Officea, poznavanje hidraulike i pneumatike te odlično znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Pekarsko trgovački obrt Gradska pekara zapošljava prodavača u pekari (m/ž) u Draganiću. Rok prijave je 8.10. Potrebna je završena osnovna škola, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Adiva, zajednički obrt, zapošljava taxi vozača (m/ž) za područje Karlovca. Rok prijave je 20.10. Uvjet je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te položen taksi ispit. Poželjno je poznavanje mjesta i ulica, no nije uvjet. Više na linku.

Tvrtka Redemption zapošljava konobara (m/ž) u Ozlju. Rok prijave je 25.9. Traži se konobar ili konobarica na duži period, a postoji mogućnost zapošljavanja za stalno na lokaciji caffe & night bar "Colapis". Detalje provjerite ovdje.

Veterinarska praksa za male životinje Pet Plus zapošljava doktora veterinarske medicine (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 7.10. Posao obuhvaća preglede i liječenje malih životinja u ambulanti. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Lola Ribar d.d. zapošljava radnika u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 28.9. Posao obuhvaća rad na strojevima za češljanje pamuka, čišćenje strojeva i pokretanje strojeva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Obiteljski dom Mekušje zapošljava njegovatelja (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.9. Glavne su odgovornosti skrb i njega starijih i nemoćnih osoba u domu. Provjerite više ovdje.

Ljekarne Derjanović zdravstvena ustanova zapošljavaju farmaceutskog tehničara (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 14.10. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!