TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Pogledajte našu tjednu ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - brojni poslodavci traže radnike

Tražite posao? Pogledajte našu tjednu ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - brojni poslodavci traže radnike

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

KTC d.d. zapošljava glavnog kuhara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.9. Posao obuhvaća nabavu robe za kuhinju, potrošnog materijala, pripremu obroka, tjednih inventura, planiranje obroka, kontrolu namirnica, brigu o čistoći i slično. Aplicirajte.

Pekarsko trgovački obrt Gradska pekara zapošljava prodavača u pekari (m/ž) u Draganiću. Rok prijave je 8.10. Potrebna je završena osnovna škola, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovčanka d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 1.10. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Provjerite detalje ovdje.

Odeta d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 1.10. Posao obuhvaća rad u trgovini, administrativne poslove te ostale poslove vezane uz poslovanje firme. Provjerite detalje ovdje.

Elkins j.d.o.o. zapošljava električara (m/ž). Mjesto rada je Generalski Stol, a prijaviti se možete do 21.10. Glavni zadaci su izvođenje i montaža elektroinstalacija na građevinskim objektima. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo i srednja stručna sprema. Detalje potražite putem linka.

Adiva, zajednički obrt, zapošljava taxi vozača (m/ž) za područje Karlovca. Rok prijave je 20.10. Uvjet je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te položen taksi ispit. Poželjno je poznavanje mjesta i ulica, no nije uvjet. Više na linku.

Veterinarska praksa za male životinje Pet Plus zapošljava doktora veterinarske medicine (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 7.10. Posao obuhvaća preglede i liječenje malih životinja u ambulanti. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Obiteljski dom Mekušje zapošljava njegovatelja (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.9. Glavne su odgovornosti skrb i njega starijih i nemoćnih osoba u domu. Provjerite više ovdje.

Ljekarne Derjanović zdravstvena ustanova zapošljavaju farmaceutskog tehničara (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 14.10. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

I Beauty d.o.o. zapošljava prodajnog zastupnika (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 1.10. Očekuje se predanost poslu i izvrsne komunikacijske vještine, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!