TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Pogledajte najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - pregled donosimo u suradnji s portalom Posao.hr

Pogledajte najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - pregled donosimo u suradnji s portalom Posao.hr

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Pekarsko trgovački obrt Gradska pekara zapošljava prodavača u pekari (m/ž) u Draganiću. Rok prijave je 8.10. Potrebna je završena osnovna škola, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Lola ribar d.d. zapošljava radnika u proizvodnom pogonu (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 22.10. Posao obuhvaća rad na strojevima za češljanje pamuka -vlačara i ostalim strojevima u odjelu proizvodnja i prerada pamuka. Više na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pevex d.d. zapošljava trgovca – više programa (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 10.10. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se minimalno srednja stručna sprema i minimalno radno iskustvo. Posao obuhvaća vođenje prodajnih razgovora, odgovornost za stvaranje ugodnog mjesta za kupovinu kupcima, odgovornost za uspješnu prodaju. Više na linku.

Adriadiesel zapošljava referenta prodaje i nabave (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 19.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, informatička pismenost i poznavanje engleskog jezika. Poslovi obuhvaćaju obradu tržišta, prikupljanje upita iz proizvodnog programa, izradu ponude i upućivanje kupcu nakon objedinjavanja svih komercijalnih, financijskih i tehničkih podataka. Detalji na linku.

Bilić – Erić d.o.o. zapošljava zaštitara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 15.10. Uvjeti su dopuštenej MUP-a za obavljane poslova privatne zaštite, važeće liječničko dopuštenje, uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak. Provjerite više putem linka.

Elkins j.d.o.o. zapošljava električara (m/ž). Mjesto rada je Generalski Stol, a prijaviti se možete do 21.10. Glavni zadaci su izvođenje i montaža elektroinstalacija na građevinskim objektima. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo i srednja stručna sprema. Detalje potražite putem linka.

Adiva, zajednički obrt, zapošljava taxi vozača (m/ž) za područje Karlovca. Rok prijave je 20.10. Uvjet je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te položen taksi ispit. Poželjno je poznavanje mjesta i ulica, no nije uvjet. Više na linku.

Veterinarska praksa za male životinje Pet Plus zapošljava doktora veterinarske medicine (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 7.10. Posao obuhvaća preglede i liječenje malih životinja u ambulanti. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Ljekarne Derjanović zdravstvena ustanova zapošljavaju farmaceutskog tehničara (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 14.10. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Medicinsko biokemijski labaratorij Mirjana Plavetić i Ivana Maradin zapošljavaju zdravstveno-laboratorijskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 8.10. Potrebna je srednja stručna sprema. Detelji na linku.

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!