TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tjedna ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Brojni poslodavci zapošljavaju i traže radnike, pogledajte ponudu

Tjedna ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Brojni poslodavci zapošljavaju i traže radnike, pogledajte ponudu

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Plodine d.d. zapošljava skladišno – transportnog radnika (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 15.10. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite uvjete putem linka.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava računovođu (m/ž). Mjesto rada je Vojnić, a prijave su otvorene do 19.10. Potrebna je viša stručna sprema ekonomskog usmjerenja, najmanje godinu dana iskustva, poznavanje računovodstvenih standarda i procedura te informatička pismenost. Provjerite kako aplicirati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Picak gradnja j.d.o.o. zapošljava keramičara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 6.11. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više ovdje.

Knjigovodstvo Bišćan zapošljava administrativnog službenika (m/ž) u Podvožiću. Rok prijave je 31.10. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više ovdje.

Moj ured d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž). Mjesto rada je Ogulin, a prijaviti se možete najkasnije do 16.10. Posao uključuje rad u uredu i obilazak dodijeljenih klijenata, a područje prodaje obuhvaća tisak, uredski, higijenski, promotivni i darovni materijal. Komercijalist je zadužen za brigu o kupcu, proces predprodaje, prodaje i postprodaje roba i usluga. Provjerite više putem linka.

Metalika d.o.o. zapošljava radnika na proizvodnji i montaži protuprožarnih vrata (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Detalje pronađite ovdje.

Lola ribar d.d. zapošljava radnika u proizvodnom pogonu (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 22.10. Posao obuhvaća rad na strojevima za češljanje pamuka - vlačara i ostalim strojevima u odjelu proizvodnja i prerada pamuka. Više na linku.

Pevex d.d. zapošljava trgovca – više programa (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 10.10. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se minimalno srednja stručna sprema i minimalno radno iskustvo. Posao obuhvaća vođenje prodajnih razgovora, odgovornost za stvaranje ugodnog mjesta za kupovinu kupcima, odgovornost za uspješnu prodaju. Više na linku.

Adriadiesel zapošljava referenta prodaje i nabave (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 19.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, informatička pismenost i poznavanje engleskog jezika. Poslovi obuhvaćaju obradu tržišta, prikupljanje upita iz proizvodnog programa, izradu ponude i upućivanje kupcu nakon objedinjavanja svih komercijalnih, financijskih i tehničkih podataka. Detalji na linku.

Bilić – Erić d.o.o. zapošljava zaštitara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 15.10. Uvjeti su dopuštenje MUP-a za obavljane poslova privatne zaštite, važeće liječničko dopuštenje, uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak. Provjerite više putem linka.

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!