TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Najnovija ponuda radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Pregled donosimo u suradnji s portalom Posao.hr

Tražite posao? Najnovija ponuda radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Pregled donosimo u suradnji s portalom Posao.hr
Pixabay.com

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

LIMKO VEDAX d.o.o. traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž). Područje rada je Karlovac, a rok za prijavu je 11.11.2021. Od kandidata se zahtjeva spremnost na rad i usvajanje novih vještina, a uz to je poželjno iskustvo rada na visini. Prijavi se!

CHEP traži osobu za radnu poziciju field servise executive (m/ž) koja će radne obaveze izvršavati od kuće. Prijave traju do 19.11.2021. Poslodavac omogućuje godišnji bonus, kupnju dionica unutar Brambles grupe te profesionalni i stručni razvoj. Prijavi se ovdje!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KTC d.d. zapošljava voditelja poljoljekarne (m/ž). Mjesto rada je Mursko Središće. Rok za prijavu je 10.11.2021. Od kandidata se zahtjeva viša ili visoka stručna sprema poljoprivrednog smjera. Prijavi se putem linka!

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavu je 18.11.2021. Potreban im je programer iOS-a i/ili Android programer koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijavi se putem linka!

SIGURNOST d.o.o. traži zaštitara s licencom (m/ž). Mjesto rada je Slunj,a prijave se zaprimaju do 30.11.2021. Za posao je potrebna srednja stručna sprema, a isti obuhvaća izvršavanje neposredne tjelesne zaštite osoba i imovine kroz zaštitarske i ophodne poslove. Prijavi se ovdje!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava stručnjaka za korisničku podršku – francuski i engleski (m/ž)‎, rad se obavlja od kuće. Rok za prijavu je 19.11.2021. Od kabdidata se očekuje dobro poznavanje francuskog i engleskog jezika, dobre računalne vještine te komunikativnost, ljubaznost i strpljenje. Prijavi se putem linka!

Camaloon zapošljava stručnjaka za korisničku podršku (m/ž) koji će raditi iz udobdnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Rok za prijavu je 06.11.2021. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijavi se!

CCPORTER Sp. z o.o.‎ traži osobu koja će obavljati posao junior back office specialista (m/ž)‎ iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavu je 14.11.2021. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i pobrinuti će se za svu potrebnu radnu opremu (osobno računalo i slušalice). Prijavi se!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava agenta u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku (m/ž), a mjesto rada je Vaš dom. Prijave se zaprimaju do 14.11.2021. Posao obuhvaća odgovaranje na upite korisnika putem telefona, e-maila, društvenih mreža i chata te pomoć u rješavanja problema korisnika. Prijavi se ovdje!

AA Euro Croatia d.o.o. traži koordinatora prometa – odjel marketinga (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Prijave traju do 13.11.2021. Poslodavac nudi mogućnost potpunog rada od kuće, 6 mjeseci honorarnog ugovora i plaćanje na tjednoj osnovi. Prijavi se putem linka!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!


 

Izdvojeno


Reci što misliš!