TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci u Karlovcu i Karlovačkoj županiji traže radnike, u suradnji s portalom Posao.hr donosimo tjednu ponudu poslova

Tražite posao? Brojni poslodavci u Karlovcu i Karlovačkoj županiji traže radnike, u suradnji s portalom Posao.hr donosimo tjednu ponudu poslova

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na radnu poziciju automation development engineer (m/f) na širem Karlovačkom području. Posalo obuhvaća razvoj novih strojeva, remont postojećih i poboljšavanje tehnologije. Prijavite se putem linka.

KRAJAČIĆ d.o.o. zapošljava prodavača u samoposluzi mješovite robe (m/ž). Mjesto rada su Belajske Poljice. Za posao je potrebna srednja trogodišnja škola i želja za radom. Prijavite se ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava talentirane studente završne godine magisterija ili diplomskog sutija na radna mjesta future leaders program (m/ž) na području Europe. Posao zahtijeva ambicioznost, pouzdanost i izvrsno znanje engleskog jezika, a zauzvrat mladim osobama omogućuje stjecanje dragocjnog iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) kojemu će ured biti vlastiti dom. Tvrtka je u potrazi za programerom iOS-a i/ili Andorid programerom koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijave se zaprimaju putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju specijalistu digitalnog marketinga (m/ž). Posao se obavlja od kuće, a za rad je potrebno dvogodišnje radno iskustvo, izvrsno poznavanje alata digitalnog marketinga i alata vezanih za analitiku. Organiziranost, proaktivnost i samostalnost u radu su vještine koje se očekuju od kandidata. Prijavite se putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijavite se.

Radio Mrežnica d.o.o. traži novinara (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa. Radno mjesto do kandidata zahtijeva kreativnost, odgovornost, upornost i diskretnost te spremnost na dinamičan i brzi radni tempo. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema i radno iskustvo na novinarskim poslovima. Prijavite se!

CHEP traži izvršnog direktora terenske službe (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuju dobre pregovaračke vještine, ograniziranost i dobre prezentacijske vještine te izvrsno poznavanje rada na računalu koje će Vam biti glavni alat u ovome poslu. Prijavite se putem linka.

CCOPORTER Sp. z.o.o. traži osobu za radno mjesto junior back office specialist (m/ž). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijave se zaprimaju putem linka.

Camaloon zapošljava stručnjaka za korisničku podrušku (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijavite se putem linka.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Izdvojeno


Reci što misliš!