TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Donosimo najnoviju ponudu TOP poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - brojni poslodavci traže radnike, provjerite...

Donosimo najnoviju ponudu TOP poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - brojni poslodavci traže radnike, provjerite...
Posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

KTC d.d. zapošljava skadišnog radnika / vozača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Poželjno je da kandidat ima položen tečaj za viljuškaristu, a za rad je potrebna srednja stručna sprema. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži radnika u reztoranu (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica. Posao obuhvaća pripremu legendarnih McDonald's burgera i krumpirića u viskotehnološki opremljenom prostoru. Prijave se zaprimaju putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

OG GRAFIKA d.o.o. zapošljava radnika u doradi (m/ž). Mjetso rada je Ogulin. Potrebna je završena srednja četeverogodišnja škola ili viša stručna sprema dok radno iskustvo nije važno. Rad se odvoja u ugodnom radnom okruženju na moderniziranim strojevima za doradu uz stručnu poduku. Više informacij i detalja za prijavu potražite na liku.

D-COLOR d.o.o. traži montera reklama (m/ž). Područje rada je Karlovac. Posao obuhvaća sklapanje i montažu reklama u prostorijama kupca. Bitno je posjedovanje dobrih organizacijskih sposobnosti, predanost i odgovornost u radu te spremnost na timski rad. Kako se prijaviti saznajte na linku.

CHEP traži izvršnog direktora terenske službe (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuju dobre pregovaračke vještine, ograniziranost i dobre prezentacijske vještine te izvrsno poznavanje rada na računalu koje će Vam biti glavni alat u ovome poslu. Prijavite se putem linka.

Camaloon zapošljava business managera (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Od kandidata se traži izvrsno poznavanje njemačkog, francuskog, talijanskog, nizozemskog ili švedskog jezika i tečnost u drugom jeziku, izvrsne komunikacijske vještine i vještine rješavanjea problema te proaktivnost. Prijavite se!

CCOPORTER Sp. z.o.o. traži osobu za radno mjesto junior back office specialist (m/ž). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijave se zaprimaju putem linka.

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) kojemu će ured biti vlastiti dom. Tvrtka je u potrazi za programerom iOS-a i/ili Andorid programerom koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijave se zaprimaju putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijavite se!

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava talentirane studente završne godine magisterija ili diplomskog sutija na radna mjesta future leaders program (m/ž) na području Europe. Posao zahtijeva ambicioznost, pouzdanost i izvrsno znanje engleskog jezika, a zauzvrat mladim osobama omogućuje stjecanje dragocjnog iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!