TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Pogledajte najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, donosimo ih u suradnji s portalom Posao.hr

Tražite posao? Pogledajte najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, donosimo ih u suradnji s portalom Posao.hr
Posao.hr

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Poljoprivredni institut Osijek traži Asistenta promotora (m/ž). Područje rada Karlovačka županija. Kandidat mora imati završenu visoku stručnu spremu iz područja agronomije ili poljoprivrednih znanosti, poznavanje rada na računalu i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka.

KTC d.d. zapošljava skladišnog radnika / vozača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Poželjno je da kandidat ima položen tečaj za rad s viljuškarom. Prijaviti se možete na brzo i jednostavno putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži radnika u Vukovoj Gorici. Posao obuhvaća pripremu legendarnih McDonald's burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru. Prijavite se ovdje.

ŽITOPROIZVOD d.d. zapošljava električara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Za posao je potrebna završena srednja škola u trajanju od 4 godine, dok radno iskustvo nije nužno. Posao obuhvaća održavanje i popravke u proizvodnom pogonu. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

UNIWELD STROJEVI d.o.o. traži zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Kamanje. Kandidat mora imati završenu srednju školu u trajanju od 3 godine i 3 godine radnog iskustva. Podatke za priijavu pronađite ovdje.

MIKRA INŽENJERING d.o.o. zapošljava strojarskog projektanta (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Radna pozicija zahtijeva napredno poznavanje informatike autocad, a posao obuhvaća 3d projektiranje cjevovoda i oslonaca prema procesnim shemama i važećim normama te provjeru nacrta opreme i preporuke potrebnih izmjena. Informacije potrebne za prijavu potražite na linku.

MEDICINSKO BIOKEMIJSKI LABARATORIJ MIRJANA PLAVETIĆ I IVANA MARADIN traži zdravstveno-laboratorijskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Poslodavac traži dva radnika pripravnika sa završenom četverogodišnjom srednjom školom. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Camaloon zapošljava content writer for UK market (m/f). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuje priprema dobro strukturiranih skica sa smjernicama SEO-a pomoću sustava za upravljanjesadržajem, lektoriranje i uređivanje objava na blogu te koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom. Prijave se zaprimaju putem linka.

Employment Outsourcing traži call center sales specialist with croatian and english – remote job (m/f). Radna pozicija zahtijeva kontaktiranje klijenata sa izgradnjom dobrih odnosa i povjerenja te istraživanje potreba kupaca i savjetovanje u području ponuđenih proizvoda. Prijave se zaprimaju putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijave se zaprimaju putem linka.

Izdvojeno


Reci što misliš!