TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Top 10 radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - pogledajte najnoviju ponudu poslodavaca

Tražite posao? Top 10 radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - pogledajte najnoviju ponudu poslodavaca
Posao.hr

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tifon d.o.o. zapošljava gastro prodavača /prodavača (m/ž). Mjesto rada je Draganić, a prijave se zaprimaju do 30.11.2021. Poslodavac nudi redovnu plaću uz dodatne stimulacije, plaćene mjesečne troškove prijevoza i prehrane te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom, praznikom te za prekovremeni rad. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tifon d.o.o. traži spremačicu (m/ž). Mjesto rada je Draganić, a rok za prijavu je 30.11.2021. Posao obuhvaća obavljanje poslova čišćenja i pranja svih javnih i zatvorenih prostorija. Prijavite se ovdje.

RIMA TERM d.o.o. zapošljava montera (m/ž) centralnog grijanja i vode. Mjesto rada je Kamanje. Poslodavac traži 3 radnika sa završenom srednjom stručnom spremom koji su spremni na terenski rad. Prijave se zaprimaju do23.12.2021. Više informacij za prijavu pronađite na linku.

LJEKARNE DERJANOVIĆ traže magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok za prijavu je 22.12.2021. Poslodavac ne zahtijeva radno iskustvo. Podatke potrebne za prijavu potražite na linku.

ARGUS d.o.o. zapošljava pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 17.12.2021. Posao obuhvaća pripremu i izdavanje pizza. Informacije za prijavu saznajte na ovdje.

D-COLOR d.o.o. traži radnika (m/ž) u doradi u Karlovcu. Djelatnik u doradi dorađuje proizvode nakon printa kao što je čišćenje folije, izrezivanje ili obrezivanje. Više informacija za prijavu potražite na linku.

Obiteljski dom DUNAT traži medicinsku sestru / tehničara. Mjesto rada je Karlovac. Rok za prijavu je 30.11.2021. Posao obuhvaća brigu o starijim i nemoćnim osobama. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Camaloon zapošljava content writer for UK market (m/f). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuje priprema dobro strukturiranih skica sa smjernicama SEO-a pomoću sustava za upravljanje sadržajem, lektoriranje i uređivanje objava na blogu te koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom. Prijave traju do 11.12.2021. i zaprimaju se putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijave se zaprimaju do 02.12.2021. putem linka.

Employment Outsourcing traži call center sales specialist with croatian and english – remote job (m/f). Prijaviti se možete do 29.11.2021. Radna pozicija zahtijeva kontaktiranje klijenata sa izgradnjom dobrih odnosa i povjerenja te istraživanje potreba kupaca i savjetovanje u području ponuđenih proizvoda. Prijave se zaprimaju putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u potražnji!

Izdvojeno


Reci što misliš!