TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - brojni poslodavci traže radnike, možda je ovo prilika za vas?

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - brojni poslodavci traže radnike, možda je ovo prilika za vas?
Posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, ne propustite priliku i prijavite se! Sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava radnika (m/ž) u restoranu u Vukovoj Gorici. Prijave se zaprimaju do 06.12.2021. Novozaposleni će biti zadužen za pripremu legendarnih McDonald's burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru. Prijaaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

OBITELJSKI DOM SVETA ANA traži njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Mahićno, a rok za prijavu je 01.01.2022. Posao obuhvaća brigu, skrb i njegu pokretnih, polupokretnih i nepokretnih osoba. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

BUIJA TRANSPORTI zapošljava vozača (m/ž) kiper kamiona. Područje rada je Karlovac. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Kandidat mora imati položen vozački ispit C i E kategorije te je poželjno radno iskustvo na sličnim poslovima. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

RIMA TERM d.o.o. zapošljava montera (m/ž) centralnog grijanja i vode. Mjesto rada je Kamanje. Poslodavac traži 3 radnika sa završenom srednjom stručnom spremom koji su spremni na terenski rad. Prijave se zaprimaju do23.12.2021. Više informacij za prijavu pronađite na linku.

KELTEKS d.o.o. traži tehnologa – inženjera (m/ž) tekstilno-mehaničke tehnologije u Karlovcu. Prijaviti se možete do 30.12.2021. Novozaposelni će organizirati i koordinirati proizvodnju u tekstilnoj industriji. Više informacija o natječaju i podatke za prijavu saznajte na linku.

SIRANA MILKA j.d.o.o. zapošljava tehnologa (m/ž) u preradi mlijeka. Mjesto rada je Duga Resa, a prijave se zaprimaju do 10.12.2021. Kandidat mora imati završenu srednju ili višu stručnu spremu te biti sposoban obavljati tehnološke procese u proizvodnji mliječnih proizvoda. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

HP – Hrvatska pošta d.d. traži poštara (m/ž) za opću dostavu. Mjesto rada je Duga Resa, a rok za prijavu je 15. 12.2021. Novozaposleni će biti zadužen za preuzimanje i dostavljanje svih vrsta pošiljki. Više informacija o natječaju i podatke za prijavu pronađite na linku.

LJEKARNE DERJANOVIĆ traže magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok za prijavu je 22.12.2021. Poslodavac ne zahtijeva radno iskustvo. Podatke potrebne za prijavu potražite na linku.

ARGUS d.o.o. zapošljava pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 17.12.2021. Posao obuhvaća pripremu i izdavanje pizza. Informacije za prijavu saznajte na ovdje.

Camaloon zapošljava content writer for UK market (m/f). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuje priprema dobro strukturiranih skica sa smjernicama SEO-a pomoću sustava za upravljanje sadržajem, lektoriranje i uređivanje objava na blogu te koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom. Prijave traju do 11.12.2021. i zaprimaju se putem linka.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

Izdvojeno


Reci što misliš!