TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tjednu ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji KAportal vam donosi u suradnji s portalom Posao.hr - prilika je tu!

Tjednu ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji KAportal vam donosi u suradnji s portalom Posao.hr - prilika je tu!
Posao.hr

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži radnika (m/ž) za rad u restornu. Mjesto rada je Vukova Gorica. Prijaviti se možete do 24.12.2021. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznicima te plaćen puni iznos prijevoza za svaki odrađeni mjesec. Prijavite se putem brze prijave na linku.

HP – Hrvatska pošta d.d. zapošljava operatera (m/ž) u poštanskom uredu. Mjesto rada je Kamanje, a natječaj je otvoren do 23.12.2021. Traži se kandidat sa završenom srednjom četverogodišnjom školom ili višom stručnom spremom. Cijeli tekst natječaja i podaci za prijavu nalaze se na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Srce prirode zapošljava kuhara (m/ž) u Ribniku. Rok za prijavu je 29.12.2021. Novozaposleni biti će zadužen za pripremu domaće hrane u restoranu. Osobi iz udaljenog mjesta poslodavac će omogućiti smještaj. Kako se prijaviti saznajte na ovdje.

AKD – Zaštita d.o.o. traži zaštitara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 31.12.2021. Traži se osoba koja će obavljati zaštitarske poslove sukladno Zakonu o privatnoj zaštiti. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Kelteks d.o.o. traži tehnologa – inženjera (m/ž) tekstilno-mehaničke tehnologije u Karlovcu. Prijaviti se možete do 30.12.2021. Novozaposelni će organizirati i koordinirati proizvodnju u tekstilnoj industriji. Više informacija o natječaju i podatke za prijavu saznajte na linku.

Dabar d.o.o. traži poslužioca aparata za tople i hladne napitke i vodu. Područje rada je Karlovac. Prijave traju do 06.01.2022. Kandidat mora imati vozačku dozvolu B kategorije te će obavljati poslove punjenja i čišćenja aparata. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Autotransport Karlovc d.o.o. zapošljava autoelektričara (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac traži 3 radnika sa završenom trogodišnjom srednjom školom te položenim vozačkim ispitom B kategorije. Prijaviti se možete do 11.01., a svi potrebni podaci za prijavu nalaze se na linku.

Buija transporti zapošljava vozača (m/ž) kiper kamiona. Područje rada je Karlovac. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Kandidat mora imati položen vozački ispit C i E kategorije te je poželjno radno iskustvo na sličnim poslovima. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Lola Ribar d.d. traži voditelja (m/ž) EtO sterilizacije u Karlovcu. Prijave sezaprimajud o 24.12.2021. Traži se osoba sa završenom višom ili visokom strućnom spremom te s dvije godine radnog iskustva. Novozapposleni će biti odgovoran za upravljanje procesom pakiranja te sterilizacije proizvoda metodom EtO sterilizacije te redovitu validaciju cjelokupnog procesa. Prijavite se.

Obiteljski dom Sveta Ana traži njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Mahićno, a rok za prijavu je 01.01.2022. Posao obuhvaća brigu, skrb i njegu pokretnih, polupokretnih i nepokretnih osoba. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Sretno kandidatima! Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!