TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Pogledajte najnoviju ponudu Top 10 otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Pogledajte najnoviju ponudu Top 10 otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
Posao.hr

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

KTC d.d. zapošljava glavnog kuhara (m/ž) u Karlovcu. Traži se osoba sa završenom srednjom stručnom spremom ugostiteljskog smjera te s ljubavlju prema kuhanju. Prijave se zaprimaju do 04.01.2022. putem brze prijave.

AKD – Zaštita d.o.o. traži zaštitara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 31.12.2021. Traži se osoba koja će obavljati zaštitarske poslove sukladno Zakonu o privatnoj zaštiti. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Plodine d.d. zapošljavaju prodavača (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete do 07.01.2022. Posao obuhvaća rad u trgovini, punjenje polica i rad na blagajni. Kako se prijaviti potražite ovdje.

Kelteks d.o.o. traži tehnologa – inženjera (m/ž) tekstilno-mehaničke tehnologije u Karlovcu. Prijaviti se možete do 30.12.2021. Novozaposelni će organizirati i koordinirati proizvodnju u tekstilnoj industriji. Više informacija o natječaju i podatke za prijavu saznajte na linku.

Dabar d.o.o. traži poslužioca aparata za tople i hladne napitke i vodu. Područje rada je Karlovac. Prijave traju do 06.01.2022. Kandidat mora imati vozačku dozvolu B kategorije te će obavljati poslove punjenja i čišćenja aparata. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Pevex d.d. traži tgovca (m/ž) – više programa u Karlovcu. Natječaj je otvoren do 31.12.2021. Poslodavac traži 5 kandidata za stvaranje ugodnog mjesta prilikom kupovine njihovih kupaca. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Buija transporti zapošljava vozača (m/ž) kiper kamiona. Područje rada je Karlovac. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Kandidat mora imati položen vozački ispit C i E kategorije te je poželjno radno iskustvo na sličnim poslovima. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Lingua centar d.o.o. traži profesora (m/ž) matematike u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 31. 12.2021. Nastava se održava subotom tijekom jutra s malim grupama polaznika. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

Prima namještaj d.o.o. zapošljava specijalista (m/ž) za uređenje interijera u Ogulinu. Prijavite se do 31.12.2021. Kandidat mora imati znanje za izradu idejnog rješenja u 3 CAD programu. Cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži radnika (m/ž) za rad u restornu. Mjesto rada je Vukova Gorica. Prijaviti se možete do 24.12.2021. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznicima te plaćen puni iznos prijevoza za svaki odrađeni mjesec. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posoa.hr. Sretno u potražnji!

Izdvojeno


Reci što misliš!