TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Nova ponuda top poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - poslodavci traže radnike, možda je ovo prilika za vas?

Tražite posao? Nova ponuda top poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - poslodavci traže radnike, možda je ovo prilika za vas?
foto ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži radnika (m/ž) za rad u restornu. Mjesto rada je Vukova Gorica. Prijaviti se možete do 03.01.2022. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznicima te plaćen puni iznos prijevoza za svaki odrađeni mjesec. Prijavite se putem brze prijave.

San Box d.o.o. zapošljava vozača (m/ž) C i E kategorije. Rok za prijavu je 25.01.2022. Posao uključuje dostavu i odvoz opreme vozilima C i E kategorije na području cijele Hrvatske. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KTC d.d. zapošljava glavnog kuhara (m/ž) u Karlovcu. Traži se osoba sa završenom srednjom stručnom spremom ugostiteljskog smjera te s ljubavlju prema kuhanju. Prijave se zaprimaju do 04.01.2022. putem brze prijave.

Chelichana d.o.o. traži montera (m/ž) fitness opreme. Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete do 31.01.2022. Posao uključuje montažu fitness opreme na tvorničkom skladištu. Prednost prilikom zaposlenja imaju aktivni fitness vježbači. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Dabar d.o.o. traži poslužioca aparata za tople i hladne napitke i vodu. Područje rada je Karlovac. Prijave traju do 06.01.2022. Kandidat mora imati vozačku dozvolu B kategorije te će obavljati poslove punjenja i čišćenja aparata. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Plodine d.d. zapošljavaju prodavača (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete do 07.01.2022. Posao obuhvaća rad u trgovini, punjenje polica i rad na blagajni. Kako se prijaviti potražite ovdje.

Transport Buneta traži disponenta (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a prijave se zaprimaju do 16.01.2022. Traži se osoba koja će obavljati posao samostalnog disponenta u međunarodnom kamionskom prijevozu. Preuzima odgovornost za organizaciju prijevoza, logističku potporu te komunikaciju sa stranakama i vozačkim osobljem. Prijavite se.

Lupus zaštita d.o.o. zapošljava zaštitara (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete do 07.01.2022. Poslodavac traži 10 radnika sa završenom srednjom stručnom spremom i licencom zaštitara /čuvara. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Statiprom d.o.o. traži radnika (m/ž) na sortiranju ambalaže. Mjesto rada je Karlovac. Rok za prijavu je 31.01.2022. Potrebna su 4 radnika koji će obavljati poslove sortiranja i pakiranja ambalaže te umetanja boca u gajbe. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Inetrijeri Čarli d.o.o. traže keramičara (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do24.01.2022. Traži se osoba za postavljanje zidnih i podnih pločica. Sve informacije za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

Izdvojeno


Reci što misliš!