TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu top poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji!

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu top poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji!
Posao.hr

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr! Sretno!

Adiva zapošljava taxi vozača (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do28.02.2022. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije i taksi ispit. Poslodavac nudi plaću u iznosu od 4900kn do 5500kn. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Aurora Borealis Cosmetics traži manikera (m/ž) u Karlovcu. Kandidat mora imati 2 godine radnog iskustva i završenu srednju stručnu spremu. Prijave traju do 14.01.2022. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

HP-Hrvatska pošta d.d. zapošljava poštara (m/ž) za poću dostavu na području Duge Recse. Poželjna je komunikativnost, sklonost timskom radu, točnost i preciznost te organiziranost. Natječaj je otvoren do15.01.2022., a cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu pronađite ovdje.

Chelichana d.o.o. traži montera (m/ž) fitness opreme. Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete do 31.01.2022. Posao uključuje montažu fitness opreme na tvorničkom skladištu. Prednost prilikom zaposlenja imaju aktivni fitness vježbači. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Autotransport Karlovac d.o.o. zapošljava vozača (m/ž) autobusa u Karlovcu. Poslodavac traži 5 radnika za prijevoz putnika u cestovnom prometu. Prijave traju do 31.01.2022. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Inetrijeri Čarli d.o.o. traže keramičara (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 24.01.2022. Traži se osoba za postavljanje zidnih i podnih pločica. Sve informacije za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

Transport Buneta traži disponenta (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a prijave se zaprimaju do 16.01.2022. Traži se osoba koja će obavljati posao samostalnog disponenta u međunarodnom kamionskom prijevozu. Preuzima odgovornost za organizaciju prijevoza, logističku potporu te komunikaciju sa stranakama i vozačkim osobljem. Prijavite se.

San Box d.o.o. zapošljava vozača (m/ž) C i E kategorije. Rok za prijavu je 25.01.2022. Posao uključuje dostavu i odvoz opreme vozilima C i E kategorije na području cijele Hrvatske. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Interijeri Čarli d.o.o. traže fasadera (m/ž) u Karlovcu. Traže se 4 radnika za izradu fasade i ostalih srodnih poslova u graditeljsku. Prijave traju do 24.01.2022. Kako se prijabviti saznjate na linku.

Statiprom d.o.o. traži radnika (m/ž) na sortiranju ambalaže. Mjesto rada je Karlovac. Rok za prijavu je 31.01.2022. Potrebna su 4 radnika koji će obavljati poslove sortiranja i pakiranja ambalaže te umetanja boca u gajbe. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Za još veći izbor poslova kliknite na link. Sretno u pronalaženju posla!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!