TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? KAportal u suradnji s portalom Posao.hr donosi TOP 10 otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? KAportal u suradnji s portalom Posao.hr donosi TOP 10 otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Tifon d.o.o. zapošljava Gastro prodavača - Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok za prijavu je 23.01.2022. Poslodavac nudi dinamičan posao uz stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza, dodatne stimulacije i dodatke za noćni rad, rad nedjeljom i praznikom. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Reneteh Ogulin d.o.o. traži IT stručnjaka (m/ž) u Ogulinu. Traži se kandidat sa završenom minimalno srednjom stručnom spremom uz 3 godine radnog iskustva na poslovima podrške u održavanju IT sustava. Prijave se zaprimaju do 08.02.2022. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava Blagajnika/Prodavača (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, bonuse i popuste za zaposlenike, osim toga očekuje vas ugodna radana atmosfera i odličan tim. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. putem brze prijave.

Trgo Fortuna d.o.o. traži Prodajnog predstavnika / Komercijalistu u grafičkoj industriji (m/ž). Područje rada je cijela Hrvatska, a rok za prijavu je 25.01.2022. Poslodavac nudi sigurnu plaću uz stimulativne dodatke, službeno vozilo i mogućnost stručnog usavršavanja. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Reneteh Ogulin d.o.o. zapošljava Tehnologa u proizvodnji električne energije u Ogulinu. Prijaviti se možete do 08.02.2022. Traži se kandidat sa završenom visokom stručnom spremom tehničkog usmjerenja te ranim iskustvom na poslovima tehnologa u industriji ili energetskim postrojenjima. Prijavite se putem linka.

Autotransport Karlovac d.o.o. zapošljava Vozača autobusa (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac traži 5 radnika za prijevoz putnika u cestovnom prometu. Prijave traju do 31.01.2022. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Novema Nova d.o.o. zapošljava Web administratora (m/ž) u Draganiću. Prijave traju do 31.01.2022. Traži se komunikativna osoba sa željom stjecanja novih znanja i vještina u radu, spremna na rad u mladom timu. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Tehno Pal d.o.o. zapošljava Servisera klimatizacije i ugostiteljske opreme u Karlovcu. Prijave zaprimajudo 31.01.2022. Traži se osoba spremna na terenski rad, koja će izvršavati poslove održavanja i montaže klimatizacije te servisiranje ugostiteljske opreme i kućanskih aparata. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Reneteh Ogulin d.o.o. traži Menadžera proizvodnje / Voditelja proizvodnih procesa (m/ž) u Ogulinu. Kandidat mora imati završenu visoku stručnu spremu tehničkog smjera i 3 godine radnog iskustva. Prijave sezaprimaju do 08.02.2022. putem linka.

Statiprom d.o.o. traži Radnika na sortiranju ambalaže (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Rok za prijavu je 31.01.2022. Potrebna su 4 radnika koji će obavljati poslove sortiranja i pakiranja ambalaže te umetanja boca u gajbe. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Izdvojeno


Reci što misliš!