TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
Posao.hr

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok za prijavu je 12.02.2022. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza i razne dodatke na plaću uz fleksibilno radno vrijeme. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Optika Bašić zapošljava Optičara (m/ž) u Karlovcu. Traži se osoba sa završenom srednjom stručnom spremom i minimalno godinom dana radnog iskustva. Prijave se zaprimaju do 05.02.2022. putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Reneteh Ogulin d.o.o. zapošljava Tehnologa u proizvodnji električne energije u Ogulinu. Prijaviti se možete do 08.02.2022. Traži se kandidat sa završenom visokom stručnom spremom tehničkog usmjerenja te ranim iskustvom na poslovima tehnologa u industriji ili energetskim postrojenjima. Prijavite se putem linka.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava Blagajnika/Prodavača (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, bonuse i popuste za zaposlenike, osim toga očekuje vas ugodna radana atmosfera i odličan tim. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. putem brze prijave.

Mlinar d.o.o. zapošljava Prodavača pejarskih proizvoda u sezonskim prodavaonicama. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. Poslodavac traži 3 djelatnika koji su spremni na izvršavanje rada na Jadranu u nadolazećim ljetnim mjesecima. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Reneteh Ogulin d.o.o. traži Menadžera proizvodnje / Voditelja proizvodnih procesa (m/ž) u Ogulinu. Posao uljučuje organizaciju i vođenje proizvodnog procesa proizvodnje električne i toplinske energije. Prijaviti se možete do 08.02.2022. putem brze prijave.

Reneteh Ogulin d.o.o. traži IT stručnjaka (m/ž) u Ogulinu. Traži se kandidat sa završenom minimalno srednjom stručnom spremom uz 3 godine radnog iskustva na poslovima podrške u održavanju IT sustava. Prijave se zaprimaju do 08.02.2022. putem linka.

Marche restorani d.o.o. zapošljavaju Kuhara (m/ž). Mjesto rada je Draganić, a rok za prijavu je 28.02.2022. Posao uključuje aktivnu i ljubaznu prodaju i pomoć gostima, briga za preradu namirnica te za red i čistoću kuhinje. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Vodoinstalacije Belavić j.d.o.o. traži Instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Područje rada je Karlovac, a rok za prijavu je 31.03.2022. Poslodavac traži 2 radnika koji će obavljati poslove montaže i servis vodovodnih instalacija, klimatizacije i instalacija grijanja. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Kelteks d.o.o. zapošljava Elektromehaničara (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 28.02.2022. Traže se 2 kandidata za održavanje proizvodnje, strojeva, uređaja i opreme. Kako se prijaviti saznajte na portalu posao.hr. Sretno kandidatima!
Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!