TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? KAportal u suradnji s portalom Posao.hr donosi tjednu ponudu TOP poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? KAportal u suradnji s portalom Posao.hr donosi tjednu ponudu TOP poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
Posao.hr

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Arkada d.o.o. zapošljava Samostalnog računovođu (m/ž) u Dugoj Resi. Posao uključuje samostalno vođenje financijskog i robno-materijalnog poslovanja te izdavanje završnog računa. Prijave se zaprimaju do 09.03.2022. putem brze prijave.

Orion d.o.o. traži Vozača / Dostavljača – C kategorija (m/ž). Rad se izvršava na području Hrvatske, EU, BiH, Srbije. Poslodavac nudi stalni radni odnos, stimulativna primanja, plaćene putne troškove, naknadu za topli obrok i dnevnice. Prijaviti se možete do 16.02.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Radnika u proizvodnji (m/ž). Rad se izvršava u Vojniću. Rok za prijavu je 09.03.2022. Posao uključuje rad na tehnološkoj liniji, a od kandidata se očekuje spremnost na rad u 3 smjene. Prijavite se ovdje.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok za prijavu je 12.02.2022. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza i razne dodatke na plaću uz fleksibilno radno vrijeme. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Kelteks d.o.o. zapošljava Elektromehaničara (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 28.02.2022. Traže se 2 kandidata za održavanje proizvodnje, strojeva, uređaja i opreme. Kako se prijaviti saznajte na portalu posao.hr.

Adriadiesel – energija d.o.o. traži Tehnologa za proizvodnju (m/ž) u Karlovcu. Prijave traju do 28.02.2022. Posao uključuje iradu tehnološkog procesa za proizvodnju, kontinuirano usavršavanje tehnoloških procesa te definiranje nivih alata i implementacija istih u proizvodnju. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Marche restorani d.o.o. zapošljavaju Kuhara (m/ž). Mjesto rada je Draganić, a rok za prijavu je 28.02.2022. Posao uključuje aktivnu i ljubaznu prodaju i pomoć gostima, briga za preradu namirnica te za red i čistoću kuhinje. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Osnovna škola Dubovac traži Učitelja informatike (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 16.02.2022. Cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu potražite na linku.

Vodoinstalacije Belavić j.d.o.o. traži Instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Područje rada je Karlovac, a rok za prijavu je 31.03.2022. Poslodavac traži 2 radnika koji će obavljati poslove montaže i servis vodovodnih instalacija, klimatizacije i instalacija grijanja. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Mlinar d.o.o. zapošljava Prodavača pekarskih proizvoda u sezonskim prodavaonicama. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. Poslodavac traži 3 djelatnika koji su spremni na izvršavanje rada na Jadranu u nadolazećim ljetnim mjesecima. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izdvojeno


Reci što misliš!