TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? KAportal u suradnji s Posao.hr donosi najnoviju top ponudu radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? KAportal u suradnji s Posao.hr donosi najnoviju top ponudu radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
Posao.hr

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Heineken Hrvatska d.o.o. zapošljava Sezonskog vozača viličara (m/ž) u Karlovcu. Traži se djelatnik koji će se pridružiti Heineken timu u periodu od travnja do kolovoza. Posao uključuje utovar / istovar proizvoda i ambalaže na / s kamiona. Prijave se zaprimaju do 04.03.2022. putem brze prijave.

Arkada d.o.o. traži Samostalnog računovođu (m/ž) u Dugoj Resi. Rok za prijavu je 09.03.2022. Od djelatnika se očekuje sposobnost samostalnog vođenja financijskog i robno-materijalnog poslovanja te izradu završnog računa. Prijaviti se možete putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bathrooms4U traži radnike za pozicije: Vodoinstalater (m/ž), Keramičar (m/ž), Stolar (m/ž), Kvalificirani radnik (m/ž). Traži se stručnost u poslu te spremnost na rad u Irskoj. Znanje engleskog jezika nije potrebno jer će Vas kolege iz Hrvatske uvesti u posao. Prijavite se putem brze prijave do 05.03.2022.

Ribnjaci Kupa d.o.o. zapošljavaju Poljoprivrednog radnika (m/ž). Mjesto rada je Draganić. Rok za prijavu je 26.02.2022. Traži se kandidat za posao održavanja ribnjaka i hidro objekata. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, plaćene troškove prijevoza te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Prijave se zaprimaju do 24.02.2022. putem linka.

Orion d.o.o. traži Vozača / Dostavljača – C kategorija (m/ž). Rad se izvršava na području Hrvatske, EU, BiH, Srbije. Poslodavac nudi stalni radni odnos, stimulativna primanja, plaćene putne troškove, naknadu za topli obrok i dnevnice. Prijaviti se možete do 19.02.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Radnika u proizvodnji (m/ž). Rad se izvršava u Vojniću. Rok za prijavu je 09.03.2022. Posao uključuje rad na tehnološkoj liniji, a od kandidata se očekuje spremnost na rad u 3 smjene. Prijavite se ovdje.

Kelteks d.o.o. zapošljava Elektromehaničara (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 28.02.2022. Traže se 2 kandidata za održavanje proizvodnje, strojeva, uređaja i opreme. Kako se prijaviti saznajte na portalu posao.hr

Mlinar d.o.o. zapošljava Prodavača pekarskih proizvoda (m/ž) u sezonskim prodavaonicama. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. Poslodavac traži 3 djelatnika koji su spremni na izvršavanje rada na Jadranu u nadolazećim ljetnim mjesecima. Podaci za prijavu nalaze se ovdje

Adriadiesel – energija d.o.o. traži Tehnologa za proizvodnju (m/ž) u Karlovcu. Prijave traju do 28.02.2022. Posao uključuje kontinuirano usavršavanje tehnoloških procesa te definiranje nivih alata i njihovu implementaciju u proizvodnju. Podatke za prijavu pronađite na linku

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Izdvojeno


Reci što misliš!