TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? KAportal donosi najnoviju tjednu top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - možda je ovo prilika za vas

Tražite posao? KAportal donosi najnoviju tjednu top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - možda je ovo prilika za vas
Posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

Heineken Hrvatska d.o.o. zapošljava Sezonskog vozača viličara (m/ž) u Karlovcu. Traži se djelatnik koji će se pridružiti Heineken timu u periodu od travnja do kolovoza. Posao uključuje utovar / istovar proizvoda i ambalaže na / s kamiona. Prijave se zaprimaju do 04.03.2022. putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, plaćene troškove prijevoza te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Prijave se zaprimaju do 28.02.2022. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mate Mate d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) na području Karlovca. Djelatnik će dostavljati narudžbe zaprimljene preko platforme Pauza, Glovo, Wolt i Donesi Me. Prijaviti se možete do 06.03.2022. putem brze prijave.

Ribnjaci Kupa d.o.o. zapošljavaju Poljoprivrednog radnika (m/ž). Mjesto rada je Draganić. Rok za prijavu je 26.02.2022. Traži se kandidat za posao održavanja ribnjaka i hidro objekata. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Arkada d.o.o. traži Samostalnog računovođu (m/ž) u Dugoj Resi. Rok za prijavu je 09.03.2022. Od djelatnika se očekuje sposobnost samostalnog vođenja financijskog i robno-materijalnog poslovanja te izradu završnog računa. Prijaviti se možete putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traže Merchandisera (m/ž) na području cijele Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 23.03.2022. Poslodavac nudi rad organiziran samo ujutro, službeni mobitel i automobil. Prijavite se ovdje.

STI d.o.o. traži Vozača tertnog motornog vozila (m/ž) za domaći imeđunarodni promet. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Prijave se zaprimaju do 07.03.2022. putem brze prijave.

Bathrooms4U traži radnike za pozicije: Vodoinstalater (m/ž), Keramičar (m/ž), Stolar (m/ž), Kvalificirani radnik (m/ž). Traži se stručnost u poslu te spremnost na rad u Irskoj. Znanje engleskog jezika nije potrebno jer će Vas kolege iz Hrvatske uvesti u posao. Prijavite se putem brze prijave do 05.03.2022.

Talentixx Adria zapošljava Savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž) u Karlovcu. Rok za prijavu je 28.02.2022. Posao uključuje prezentaciju ponude i prodaju najprikladnijih paketa proizvoda i telekomunikacijskih usluga korisnicima. Prijavite se putem linka.

Profi-Baukraft d.o.o. zapošljava Elektromontera – tehničara za telekomunikaciju (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 07.03.2022. Poslodavac traži 5 radnika spremnih za terenski rad te obaveznim posjedovanjem vozačke dozvole B kategorije. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

Izdvojeno


Reci što misliš!