TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Provjerite koji su poslovi u Karlovcu i Karlovačkoj županiji izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno!

Tražite posao? Provjerite koji su poslovi u Karlovcu i Karlovačkoj županiji izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno!
Posao.hr

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Heineken Hrvatska d.o.o. zapošljava Sezonskog vozača viličara (m/ž) u Karlovcu. Traži se djelatnik koji će se pridružiti Heineken timu u periodu od travnja do kolovoza. Posao uključuje utovar / istovar proizvoda i ambalaže na / s kamiona. Prijave se zaprimaju do 11.03.2022. putem brze prijave.

Bakin d.o.o. zapošljava Kuhara (m/ž) u Karlovcu. Rok za prijavu je 22.03.2022. Poslodavac nudi posao na neodređeno vrijeme djelatniku s 2 godine radnog iskustva spremnog na rad u tradicionalnom restoranu. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 21.03.2022. Traži se osoba motivirana za pripremu legendarnih McDonald's burgera i ostalih poslastica. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

OG grafika d.o.o. zapošljava Radnika u proizvodnji (m/ž) u Ogulinu. Rok za prijavu je 15.03.2022. Posao uključuje poslove na linijama za proizvodnju, a poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu i stimulativna primanja. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Karlovačka ljekarna Karlovac zapošljava Magistra farmacije (m/ž) u Karlovcu. Prijave traju do 18.03.2022. Poslodavac nudi posao na određeno vrijeme. Cijeli tekst natječaja i uvjeti z aprijavu nalaze se na portalu posao.hr.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traže Merchandisera (m/ž) na području cijele Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 23.03.2022. Poslodavac nudi rad organiziran samo ujutro, službeni mobitel i automobil. Prijavite se ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera građevine – voditelja gradilišta u visokogradnji (m/ž). Kandidat mora biti spreman na terenski rad u Hrvatskoj i posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete do 22.03.2022. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera elektrotehnike (m/ž) spremnog na terenski rad na području Hrvatske. Od kandidata se zahtijeva položen stručni ispit i poželjno je članstvo u strukovnoj komori. Prijave se zaprimaju do 22.03.2022. putem linka.

Auro Domus d.o.o. traži Vozača – dostavljača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i dinamični rad u rastućoj kompaniji. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijave se zaprimaju do 24.03.2022. putem brze prijave.

Vilmar Beton d.o.o. traži Vozača autobetonske pumpe (m/ž) u Dugom Selu. Poslodavac nudi dobre uvjete rada, stimulativna primanja i rad u dinamičnom okruženju. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Izdvojeno


Reci što misliš!