TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao u Karlovcu i Karlovačkoj županiji? Onda je ovaj tekst stvoren za vas - u suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada

Tražite posao u Karlovcu i Karlovačkoj županiji? Onda je ovaj tekst stvoren za vas - u suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada
Posao.hr

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Bakin d.o.o. zapošljava Kuhara (m/ž) u Karlovcu. Rok za prijavu je 22.03.2022. Poslodavac nudi posao na neodređeno vrijeme djelatniku s 2 godine radnog iskustva spremnog na rad u tradicionalnom restoranu. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Ranika u restoranu (m/ž) u Karlovcu i Vukovoj Gorici. Prijave se zaprimaju do 12.04.2022. Traži se osoba motivirana za pripremu legendarnih McDonald's burgera i ostalih poslastica. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poliklinika za oftamologiju i otorinolaringologiju Ghetaldus zapošljava Doktora specijalista iz oftamologije (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi posao na neodređeno vrijeme. Možete se prijaviti do 15.04.2022. putem linka.

Vilmar Beton d.o.o. traži Vozača autobetonske pumpe (m/ž) u Dugom Selu. Poslodavac nudi dobre uvjete rada, stimulativna primanja i rad u dinamičnom okruženju. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. ovdje.

Mlin i pekare d.o.o. traže Prodavača (m/ž) u Tušiloviću. Rok za prijavu je 14.04.2022. Posao uključuje prodaju mješovite robe, preuzimanje i otpremu robe te rad na blagajni. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Rototim d.o.o. zapošljava Referenta u prodaji (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 30.04.2022. Posao uključuje organizaciju i operativno vođenje kupaca te komunikaciju, tehničku podršku i obradu upita. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Osnovna škola Dubovac zapošljava Učitelja matematike (m/ž) u Karlovcu. Rok za prijavu je 22.03.2022. Traži se osoba za rad na određeno vrijeme. Cijeli tekst natječaja nalazi se ovdje.

Alen d.o.o. traži Konobara (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 01.05.2022. Posao se obavlja na neodređeno vrijeme i radno iskustvo nije važno. Kako se prijaviti saznajte na portalu posao.hr.

Prima Namještaj d.o.o. zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. Posao uključuje stvaranje odnosa s kupcima, ispitivanje njihovih potreba te prezentiranje proizvoda i provođenje prodajnog razgovora. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Žitoproizvod d.d. traži Električara (m/ž) u Karlovcu. Prijave traju do 31.03.2022. Posao uključuje održavanje i popravke u proizvodnim pogonima. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Izdvojeno


Reci što misliš!