TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao i novu priliku? Donosimo najnoviju TOP ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao i novu priliku? Donosimo najnoviju TOP ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
Posao.hr

Sretno kandidatima! Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Ranika u restoranu (m/ž) u Karlovcu i Vukovoj Gorici. Prijave se zaprimaju do 12.04.2022. Traži se osoba motivirana za pripremu legendarnih McDonald's burgera i ostalih poslastica. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

JYSK d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u Karlovcu. Prijave se traju do 05.04.2022. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i izazovnom okruženju te bonuse za izvrsne prodajne rezultate. Cijeli tekst natječaja nalazi se na ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poliklinika za oftamologiju i otorinolaringologiju Ghetaldus zapošljava Doktora specijalista iz oftamologije (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi posao na neodređeno vrijeme. Možete se prijaviti do 15.04.2022. putem linka.

Alen d.o.o. traži Konobara (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 01.05.2022. Posao se obavlja na neodređeno vrijeme i radno iskustvo nije važno. Kako se prijaviti saznajte na portalu posao.hr.

Vilmar Beton d.o.o. traži Vozača autobetonske pumpe (m/ž) u Dugom Selu. Poslodavac nudi dobre uvjete rada, stimulativna primanja i rad u dinamičnom okruženju. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. ovdje.

Mlin i pekare d.o.o. traže Prodavača (m/ž) u Tušiloviću. Rok za prijavu je 14.04.2022. Posao uključuje prodaju mješovite robe, preuzimanje i otpremu robe te rad na blagajni. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Žitoproizvod d.d. traži Električara (m/ž) u Karlovcu. Prijave traju do 31.03.2022. Posao uključuje održavanje i popravke u proizvodnim pogonima. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Prima Namještaj d.o.o. zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. Posao uključuje stvaranje odnosa s kupcima, ispitivanje njihovih potreba te prezentiranje proizvoda i provođenje prodajnog razgovora. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Rototim d.o.o. zapošljava Referenta u prodaji (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 30.04.2022. Posao uključuje organizaciju i operativno vođenje kupaca te komunikaciju, tehničku podršku i obradu upita. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Plodine d.d. traže Mesara – prodavača na odjelu mesa (m/ž) u Karlovcu. Rok za prijavu je 31.03.2022. Posao uključuje obradu mesa, pripremu mesnih prerađevina i usluživanje kupaca. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Sretno kandidatima! Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!