TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - u suradnji s portalom Posao.hr donosimo TOP ponudu poslova

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - u suradnji s portalom Posao.hr donosimo TOP ponudu poslova
Posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Star turist d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) u Karlovcu. Očekuje Vas dinamično i stabilno radno okruženje, uvođenje u posao pri zapošljavanju te timski rad. Prijaviti se možete do 05.04.2022. putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Ranika u restoranu (m/ž) u Karlovcu i Vukovoj Gorici. Prijave se zaprimaju do 12.04.2022. Traži se osoba motivirana za pripremu legendarnih McDonald's burgera i ostalih poslastica. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

JYSK d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u Karlovcu. Prijave se traju do 05.04.2022. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i izazovnom okruženju te bonuse za izvrsne prodajne rezultate. Cijeli tekst natječaja nalazi se na ovdje.

Rototim d.o.o. zapošljava Referenta u prodaji (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 30.04.2022. Posao uključuje organizaciju i operativno vođenje kupaca te komunikaciju, tehničku podršku i obradu upita. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Poliklinika za oftamologiju i otorinolaringologiju Ghetaldus zapošljava Doktora specijalista iz oftamologije (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi posao na neodređeno vrijeme. Možete se prijaviti do 15.04.2022. putem linka.

Mlin i pekare d.o.o. traže Prodavača (m/ž) u Tušiloviću. Rok za prijavu je 14.04.2022. Posao uključuje prodaju mješovite robe, preuzimanje i otpremu robe te rad na blagajni. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Alen d.o.o. traži Konobara (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 01.05.2022. Posao se obavlja na neodređeno vrijeme i radno iskustvo nije važno. Kako se prijaviti saznajte na portalu posao.hr.

Centar za rehabilitaciju NADA zapošljava Medicinsku sestru / medicinskog tehničara. Mjesto rada je Vojnić. Natječaj je otvoren do 30.04.2022. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Argus d.o.o. traži Pizza majstora (m/ž) u Karlovcu. Rok za prijavu je 30.04.2022. Radno iskustvo nije nužno. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Prima commerce d.o.o. zapošljava Dizajnera interijera (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 10.04.2022. Cijeli tekst natječaja i podaci za prijavu nalaze se na linku.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!