TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao u Karlovcu i Karlovačkoj županiji? Novu ponudu otvorenih radnim mjesta KAportal donosi u suradnji s portalom Posao.hr

Tražite posao u Karlovcu i Karlovačkoj županiji? Novu ponudu otvorenih radnim mjesta KAportal donosi u suradnji s portalom Posao.hr
Posao.hr

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Di-Tom d.o.o. zapošljava Vozača u međunarodnom prometu (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi stalni radni odnos i plaću u iznosu od 2000 eura. Potrebe kategoriju su C+E te CODE 95. Prijaviti se možete do 19.04.2022. putem brze prijave.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac osigurava dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, rad u ugodnoj atmosferi te mogućnost dodatnih stimulativnih primanja i primanje u stalni radni odnos. Prijave se zaprimaju do 30.04.2022. putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Ranika u restoranu (m/ž) u Karlovcu i Vukovoj Gorici. Prijave se zaprimaju do 12.04.2022. Traži se osoba motivirana za pripremu legendarnih McDonald's burgera i ostalih poslastica. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Poliklinika za oftamologiju i otorinolaringologiju Ghetaldus zapošljava Doktora specijalista iz oftamologije (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi posao na neodređeno vrijeme. Možete se prijaviti do 15.04.2022. putem linka.

Centar za rehabilitaciju NADA zapošljava Medicinsku sestru / medicinskog tehničara. Mjesto rada je Vojnić. Natječaj je otvoren do 30.04.2022. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Rototim d.o.o. zapošljava Referenta u prodaji (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 30.04.2022. Posao uključuje organizaciju i operativno vođenje kupaca te komunikaciju, tehničku podršku i obradu upita. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Alen d.o.o. traži Konobara (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 01.05.2022. Posao se obavlja na neodređeno vrijeme i radno iskustvo nije važno. Kako se prijaviti saznajte na portalu posao.hr.

Prima commerce d.o.o. zapošljava Dizajnera interijera (m/ž) u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 10.04.2022. Cijeli tekst natječaja i podaci za prijavu nalaze se na linku.

Mlin i pekare d.o.o. traže Prodavača (m/ž) u Tušiloviću. Rok za prijavu je 14.04.2022. Posao uključuje prodaju mješovite robe, preuzimanje i otpremu robe te rad na blagajni. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Argus d.o.o. traži Pizza majstora (m/ž) u Karlovcu. Rok za prijavu je 30.04.2022. Radno iskustvo nije nužno. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Izdvojeno


Reci što misliš!