TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo ponudu top poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - provjerite ima li što za vas

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo ponudu top poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - provjerite ima li što za vas
Posao.hr

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži nove članove tima za rad na mjestu Sezonski radnik/ca u restoranu.Mjesto rada Karlovac. Prijavite se putem linka za prijavu. Rok prijave 12.05.2022.

KELTEKS, društvo s ograničenom odgovornošću, tvornice tekstila zapošljava više osoba na radno mjesto Tehnolog/inja razvoja i istraživanja. Mjesto rada Karlovac.Prijavu poslati putem linka do 10.05.2022.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KELTEKS, društvo s ograničenom odgovornošću, tvornice tekstila zapošljava više osoba na radno mjesto Tehnolog/ina - inženjer tekstilno-mehaničke tehnologije. Mjesto rada Karlovac.Prijavu poslati putem linka do 10.05.2022.

Reneteh Ogulin d.o.o. potražuje više radnika na poziciji Tehnolog u proizvodnji električne energije (m/ž) s mjestom rada u Ogulinu. Stalni radni odnos uz plaću od od 9 000 kn do 10 000 k. Prijave poslati na link do 05.05.2022.

KELTEKS, društvo s ograničenom odgovornošću, tvornice tekstila zapošljava više osoba na radno mjesto Skladištar/ka. Mjesto rada Karlovac. Prijavu poslati putem linka do 10.05.2022.

GAVRANOVIĆ, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge zapošljava više osoba na radnom mjestu Prodavač/ica- radnik/ica u trgovini.Mjesto rada Karlovac. Od kandidata se očekuje odgovornost, motiviranost i kolegijalnost. Prijavu izvršit i ovdje do 16.05.2022

GAVRANOVIĆ, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge zapošljava više osoba na radnom mjestu Skladišni radnik/ica. Mjesto rada Karlovac. Od kandidata se očekuje odgovornost i kolegijalnost. Prijavu izvršiti ovdje do 16.05.2022.

PERETIĆ obrt za keramičarske usluge, vl. Danijel Peretić, Maletići 75 zapošljava više osoba na radno mjesto Keramičar/ka - polagač/ica keramičkih pločica s mjestom rada u Duga Resa. Potrebnu prijavu izvršiti ovdje najkasnije do 28.05.2022.

Foreman group d.o.o. za usluge u Karlovcu traži radnike na radnom mjestu Radnik/ica na održavanju čistoće. Mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Prijavu izvršiti putem linka do 13.05.2022.

KELTEKS, društvo s ograničenom odgovornošću, tvornice tekstila zapošljava više osoba na radno mjesto Elektromehaničar/ka . Mjesto rada Karlovac. Prijavu poslati putem linka do 10.05.2022.

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!
 

Izdvojeno


Reci što misliš!