TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Pogledajte najnoviju TOP ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - donosimo je u suradnji s portalom Posao.hr

Tražite posao? Pogledajte najnoviju TOP ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - donosimo je u suradnji s portalom Posao.hr
Posao.hr

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Valinge d.o.o. zapošljava na radnom mjestu Automatičar (m/ž) / Automation Engineer (m/f). Mjesto rada Ogulin. Redovita iznadprosječna primanja u industriji i plaćeni troškovi obroka. Osigurani troškovi prijevoza do ureda. Prijave poslati putem linka najkasnije do 27.05.2022.

MARCHÉ RESTORANI d.o.o. za ugostiteljstvo i trgovinu zapošljava osobu na radnom mjestu Spremačica. Mjesto rada Draganić. Potpune prijave poslati ovdje najkasnije do 30.06.2022.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KRILO d.o.o. za padobransko jedrenje zapošljava na radnom mjestu Radnik/ica na kontroli kvalitete u Karlovcu. Potpune prijave poslati putem linka do 31.05.2022.

LUKOIL Croatia d.o.o. za trgovinu naftom i naftnim derivatima traži više djelatnika na radnom mjestu Prodavač/ica - blagajnik/ca. Mjesto rada Jurovski Brod.Redovna i sigurna mjesečna primanja, dodatne mjesečne stimulacije, prijevoz, prehrana te ostali dodaci. Prijave poslati putem linka do 10.06.2022.

VETERINARSKA PRAKSA ZA MALE ŽIVOTINJE PET PLUS društvo s ograničenom odgovornošću za veterinarske usluge i trgovinu zapošljava osobu na radnom mjestu Doktor/doktorica veterinarske medicine s mjestom rada Karlovac. Potrebno poznavanje Engleskog jezika. Prijave poslati putem linka do 31.05.2022.

KOMUNALNO DRUŠTVO DRAGANIĆ zapošljava Radnik/ica na komunalnim poslovima. Mjesto rada Draganić. Prijave poslati putem linka do 05.06.2022.

MEDUZA d.o.o. za trgovinu, ugostiteljstvo i usluge zapošljava više radnika na radnom mjestu Radnik/radnica u preradi ribe. Mjesto rada Belajske Poljice. Pisanu zamolbu i prijavu poslati ovdje do 31.05.2022.

JOKELE PODUZEĆE ZA PRERADU DRVETA, TRGOVINU I USLUGE, D.O.O. traži više djelatnika na radnom mjestu Radnik/radnica u drvoprerađivačkoj industriji s mjestom rada Josipdol. Potpune prijave poslati putem linka do 03.06.2022.

TISAK plus društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge zapošljava više osoba na radnom mjestu Prodavač/ica. Mjesto rada Karlovac. Poželjno iskustvo rada u trgovini i na blagajni.Prijave poslati putem linka do 31.05.2022.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!


 

HOTEL JOSIPDOL društvo s ograničenom odgovornošću za usluge i trgovinu zapošljava na radno mjesto Recepcioner i (m/ž). Mjesto rada Josipdol. Pisanu zamolbu i prijavu poslati putem linka do 31.05.2022.

Izdvojeno


Reci što misliš!