TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Onda će vas ovo sigurno zanimati! Donosimo najnoviju top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji!

Tražite posao? Onda će vas ovo sigurno zanimati! Donosimo najnoviju top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika/cu u McCafeu u Vukovoj Gorici. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, plaćen prijevoz te mogućnost napredovanja. Natječaj je otvoren do 15.8.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

aRoma Global d.o.o. traži Djelatnika u proizvodnji sladoleda (m/ž) u Ogulinu. Poslodavac nudi stalni radni odnos i rad u ugodnom okruženju uz mogućnost profesionalnog razvoja. Prijaviti se možeš klikom na link, a natječaj je otvoren do 25.8.2022.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Amicus Felix j.d.o.o. traži Kuhar/icu u Karlovcu. Detaljne informacije o oglasu pročitaj na linku, a rok prijave je 30.9.2022.

Chelichana d.o.o. traži Pomoćnu bravar/icu na području Karlovca. Poslodavac nudi zajednički smještaj i rad na određeno. Prijaviti se možeš klikom na link, a rok prijave je 5.9.2022.

GP-Juk d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi rad na neodređeno,a radno iskustvo nije potrebno. Prijaviti se možeš na link, a rok prijave je do 31.8.2022.

Postgal d.o.o. zapošljava Krojača/icu na području Karlovca. Sve informacije o oglasu možeš pročitati na linku, a rok prijave je 15.8.2022.

Gavranović d.o.o. zapošljava Prodavača/icu –Radnik/ica u trgovini u Krnjaku. Sve informacije o oglasu možete pročitati na linku , a rok prijave je 21.8.2022.

Agro folija d.o.o. zapošljava Asistenta/Asistenticu u Josipdolu. Sve informacije o oglasu možete pročitati na linku , a rok prijave je 10.8.2022.

Frak d.o.o zapošljava Prodavača (m/ž) u Karlovcu. Sve informacije o oglasu možete pročitati na linku, a rok prijave je 13.9.2022.

Uniweld strojevi d.o.o. u Kamanju zapošljava Tokara/Tokaricu (m/ž). Poslodavac nudi rad na neodređeno, a za prijavu nije potrebno prethodno radno iskustvo. Više informacija dostupno je klikom na link, a prijaviti se možete do 22.8.2022.

 

 

 

 

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Izdvojeno


Reci što misliš!