TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? KAportal u suradnji s Posao.hr donosi najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? KAportal u suradnji s Posao.hr donosi najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
Posao.hr

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika/cu u McCafeu u Vukovoj Gorici. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, plaćen prijevoz te mogućnost napredovanja. Natječaj je otvoren do 15.8.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

aROMA Global d.o.o. u Ogulinu zapošljava Djelatnika u proizvodnji sladoleda (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos, rad u ugodnom i profesionanom okruženju i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se do 25.8.2022. klikom na link ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

P P K Karlovačka mesna industrija d.d. zapošljava Administratora / Administratoricu u odjelu fakturiranja u Karlovcu. Svi detalji o radnom mjestu dostupni su klikom na link ovdje, a prijave se zaprimaju do 24.8.2022.

Lupus Zaštita d.o.o. u Karlovcu zapošljava Zaštitara/Zaštitarku na puno radno vrijeme. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja umirovljenika i mogućnost rada na neodređeno, a za prijavu je potrebno posjedovanje zaštitarske licence. Više informacija provjerite klikom na ovaj link, a prijaviti se možete do 31.8.2022.

DA – NI – MA d.o.o. u Belaju zapošljava Radnika / Radnicu na rezanju i cijepanju drva. Potrbeno je rando iskustvo od 6 mjeseci, a više detalja možete vidjeti putem linka. Prijave se zaprimaju do 31.8.2022.

OG Grafika d.o.o. u Ogulinu zapošljava Skladištara / Skladištarku na puno radno vrijeme. Poslodavac ima mogućnost zapošljavanja umirovljenika i nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Detalji o prijavi dostupni su ovdje, a natječaj je otvoren do 23.8.2022.

Prima Commerce d.o.o. je u potrazi za Dostavljačem / Monterom (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno, edukacije, nagrađivanje kroz sustav praćenja razvoja i rad u dinamičnm okruženju. Prijavite se do 22.8.2022., a više informacija dostupno je na linku.

Lin Trgovina d.o.o. u Karlovcu traži Vozača / Dostavljača (m/ž) za rad na puno radno vrijeme. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na nepuno radno vrijeme i zaposlenja umirovljenika. Više informaicja provjerite klikom na link ovdje, a prijave se zaprimaju do 25.8.2022.

Tommy d.o.o. u Rakovici zapošljava Prodavača / Prodavačicu. Poslodavac nudi posao na puno radno vrijeme, a za prijavu je potrebno 6 mjeseci prethodng iskustva na istim ili sličnim poslovima. Najtečaj je otvoren do 22.8.2022., a svi detalji dostupni su putem linka.

Krajačić d.o.o. traži Voditelja / Voditeljicu prodaje na puno radno vrijeme u Belajskim Poljicama. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno, a za prijavu ptorebno je 5 godina iskustva i poznavanje građevinskog materijala. Rok za prijavu je 31.8.2022., a kako se prijaviti saznajte na linku.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Izdvojeno


Reci što misliš!