TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu top poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - možda je baš tu prilika za vas!

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu top poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - možda je baš tu prilika za vas!
Posao.hr

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Lumenia Adriatic d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Prodajni inženjer (m/ž). Mjesto rada Karlovac. Mogućnost za iznadprosječnu zaradu. Potpune prijave poslati putem linka najkasnije do 30.08.2022.

KTC d.d. zapošljava osobu na radnom mjestu Radnik u poljoljekarni (m/ž). Mjesto rada Karlovac. Potpune prijave poslati putem linka do 15.09.2022.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pepco Croatia d.o.o. diljem cijele Hrvatske zapošljava Blagajnike / Prodavače (m/ž)! Kandidatima nude mogućnost zaposlenja na neodređeno, redovita primanja, naknadu za prijevoz i obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 26.8.2022.

TOMMY društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, turizam i ugostiteljstvo zapošljava više djelatnika na radnom mjestu Prodavač/prodavačica. Mjesto rada Rakovica. Potpune prijave poslati putem linka najkasnije do 06.09.2022.

MARCHÉ RESTORANI d.o.o. za ugostiteljstvo i trgovinu zapošljava osobu na radnom mjestu Spremač/ica. Mjesto rada Draganić. Prijave poslati putem linka najkasnije do 30.09.2022.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika / Radnicu u McCafeu za rad u Vukovoj Gorici. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, plaćen prijevoz i obrok, mogućnost stalnog radnog odnosa i još mnogo toga! Natječaj je otvoren do 4.9.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

Easy Asset Management d.o.o. u Karlovcu zapošljava Prodajnog referenta u poslovnici (m/ž). Prijave se zaprimaju do 12.9.2022. Poslodavac nudi rad u ugodnom i profesionalnom okruženju, obuku unutar tvrtke i periodičnu obuku u sektoru. Prijavitese klikom na link.

Obrt Maestro zapošljava Trenera / Trenericu fitnessa u Ogulinu! Natječaj je otvoren do 30.9.2022. Poslodavac nudi zaposlenje na puno radno vrijeme s ugovorom na neodređeno, a prethodno radno iskustvo nije potrebno. Kako se prijaviti saznajte putem linka.

Obrt Kasunić u Dugoj Resi zapošljava Pomoćnog kuhara / kuharicu na puno radno vrijeme. Prethodno radno iskustvo nije potrebno za prijavu na oglas. Natječaj je otvoren do 31.8.2022., a sve informacije dostupne su na linku.

Gavranović d.o.o. u Tušiloviću zapošljava Prodavača / Prodavačicu – Radnika / Radnicu u trgovini. Prijave se zaprimaju do 31.8.2022. Poslodavac nudi rad u ugodnoj atmosferi, dinamičan posao, kolegijalnost na visokoj razini i rad u timu. Više saznajte klikom na link.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Izdvojeno


Reci što misliš!