TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Ovdje se baš možda krije prilika za vas, donosimo najnoviju top 10 ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Ovdje se baš možda krije prilika za vas, donosimo najnoviju top 10 ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
foto ilustracija - Pixabay.com

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava osobu na radnom mjestu Radnik/ca u McCafeu u Vukovoj Gorici. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, edukaciju u restoranu, rad na puno ili nepuno radno vrijeme, te dodatne pogodnosti koje možete provjeriti klikom na link ovdje. Natječaj je otvoren do 4.1.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Inženjera automatizacije (m/ž) u Vojniću u ime svog renomiranog belgijskog klijenta. Sve detalje oglasa možete provjeriti klikom na link, a prijave se zaprimaju do 12.1.2023.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A-MNT d.o.o. zapošljava Montera / Servisera (m/ž) u Karlovcu. Poslodavacnudi uovor o radu na neodređeno, a prethodno radno iskustvo nije potrebno. Svi detalji mogu se provjeriti klikom na link ovdje, a natječaj je otvoren do 31.1.2023.

Žganjer, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava Kuhara / Kuharicu u Jaškovu. Sve etalje  poslu provjerite putem ovog linka, a prijave se zaprimaju do 15.1.2023.

Autotransport Karlovac d.o.o. zapošljava više izvršitelja na poziciju Vozača / Vozačice autobusa na puno radno vrijeme. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, a potrebno je posjedovanje B i D kategorije vozačke dozvole. Prijavite se do 21.1.2023. putem linka.

Šumarski obrt Kovač zapošljava Vozača motornog vozila (m/ž) u Ogulinu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, a više informacija dostupno je putem linka ovdje. Prijave se zaprimaju sve do 31.12.2022.

LAV-1985 d.o.o. zapošljava Soboslikara / Soboslikaricu za rad u Karlovcu. Poslodavac nudi rad na puno radno vrijeme i ugovor na neodređeno, a prijave se zaprimaju do 20.1.2023. Više detalja dostupno je klikom na link.

Pekarski obrt Dubovac zapošljava Prodavača / Prodavačicu u Karlovcu. Poslodavac nudi rad na određeno, a prethodno radno iskustvo nije potrebno. Prijavite se preko linka do 31.12.2022.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o.is hiring a Business Analyst (m/f) in Hum na Sutli or Vojnić for their renowned, international client. The business analyst’s role is to plan, design, develop, and launch efficient business, financial, and operations reporting – if you see yourself in this description, apply by 5.1.2023. via this link.

Tvornica Turbina d.o.o. zapošljava CNC Operatera / Operaterku (Glodač) u Karlovcu. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno s punim radnim vremenom. Više informacija provjerite putem linka, a prijaviti se možete do 31.12.2022.

 

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Izdvojeno


Reci što misliš!