TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci u Karlovcu i Karlovačkoj županiji traže radnike, provjerite najnoviju ponudu na našem tržištu rada

Tražite posao? Brojni poslodavci u Karlovcu i Karlovačkoj županiji traže radnike, provjerite najnoviju ponudu na našem tržištu rada
foto ilustracija

Želite brzo i lako pronaći posao s kojim ćete biti zadovoljni? Pomoći će vam KAportal koji nanoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji donosi s portalom posao.hr!

KTC d.d. traži Vozača teretnog vozila (m/ž). Mjesto rada je Karlovac te prijave traju do 09.05.2023. Traži se osoba koja ima KOD 95 i karticu vozača te položenu kategoriju C. Prijaviti se možete putem linka.

aRoma Global 3 d.o.o. traži Djelatnika u službi interne kontrole (m/ž) i Skladištara (m/ž). Rok za prijavu je 18.05.2032, a mjesto rada uključuje Zagreb i Ogulin. Potrebne su ambiciozne i marljive osobe, a poslodavac će im osigurati sigurno, poticajno, ugodno radno okruženje i kvalitetan tim. Prijavite se putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava na pozicijama Sezonski radnik u restoranu (m/ž), Radnik u restoranu (m/ž) i Radnik u McCafe-u (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica i Karlovac, a prijave se zaprimaju do 18.05.2023. Traže se fleksibilni, motivirani i otvoreni timski igrači koji vole usvajati nova znanja. Prijavite se putem linka.

Colas Hrvatska d.o.o. traži Građevinskog radnika - asfaltera (m/ž) koji će izvoditi pripremne, završne i pomoćne radove na izgradnji i održavanju objekata. Postanite i Vi dio jedne od vodećih tvrtki u izgradnji i održavanju prometne infrastrukture u Hrvatskoj! Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijaviti se možete do 12.05.2023. putem linka.

Gi Group Staffing Solutions traži Specijalista za terensku prodaju (m/ž) i Tehničara za telekomunikacije (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Ako volite rad na terenu, vožnju i upoznavanje mnoštva ljudi, ovo je posao za vas! Prijaviti se možete do 24.05.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na pozicijama Mesar (m/ž), Studentski posao bez smještaja (m/ž) i Studentski posao sa smještajem (m/ž). Poslodavac nudi redovita primanja i plaćene troškove prijevoza. Mjesta rada uključuju lokacije diljem Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 24.05.2023. putem brze prijave.

Pro-Monting d.o.o. traži kandidate za pozicije Head Hunter (m/ž) i Recruiter (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, stručno usavršavanje i stimulacije. Mjesto rada uključuje cijelu Hrvatsku, a prijaviti se možete do 11.05.2023. putem linka.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Vozača C i E kategorije (m/ž) koji ima iskustvo u građevini, urednu vozačku dozvolu i odgovoran i savjestan pristup radu. Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijaviti se možete do 29.05.2023. putem linka.

VETERINARSKA PRAKSA ZA MALE ŽIVOTINJE PET PLUS d.o.o. u potrazi je za Doktorom veterinarske medicine (m/ž) na području Karlovca. Prijave se zaprimaju do 05.06.2023. Traži se kandidat s višom stručnom spremom koji voli životinje, savjestan je, predan i profesionalan. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

CARACOL j.d.o.o. traži Prodavača (m/ž) u Karlovcu. Traži se vedra osoba koja će raditi u maloprodaji slatkiša te izrađivati poklon aranžmane od slatkiša. Kandidati se mogu prijaviti do 03.06.2023. putem brze prijave.

Posjetite naš portal kako biste vidjeli još mnoge druge ponude!

Izdvojeno


Reci što misliš!