TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? KAportal donosi najnoviju top ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, možda je tu prilika za vas?

Tražite posao? KAportal donosi najnoviju top ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, možda je tu prilika za vas?
Posao.hr

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna, uz mogućnost brze prijave putem web stranice! Sretno!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Razvojnog inženjera (m/ž). Za ovaj je posao potrebna viša stručna sprema tehničkog smjera te dobro poznavanje strojarstva i automatizacije. Mjesto rada je Vojnić. Prijave se zaprimaju do 09.06.2023. putem brze prijave.

Tifon d.o.o. traži Sezonskog radnika - Spremačicu (m/ž). Kandidat mora imati komunikacijske vještine i pozitivan stav prema poslu. Prednost pri zapošljavanju imaju osobe s prethodnim iskustvom. Mjesto rada uključuje Jasenice, Draganić, Ravnu Goru i Gračenicu, a prijaviti se možete do 23.05.2023. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Studenac d.o.o. traži kandidate za pozicije Voditelj prodavaonice (m/ž) i Prodavač / Blagajnik (m/ž). Traže se uredne, pouzdane i komunikativne osobe koje su sklone timskom radu. Mjesto rada je više lokacija diljem kontinentalne Hrvatske. Prijave traju do 01.06.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

aRoma Global 3 d.o.o. traži Djelatnika u službi interne kontrole (m/ž) s rokom prijave 18.05.2023. i Skladištara (m/ž) s rokom prijave 17.05.2023. aRoma želi proširiti svoj tim ambicioznim i marljivim kolegama koje će sa strašću pristupiti svakom radnom zadatku. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava na pozicijama: Sezonski radnik u restoranu (m/ž), Radnik u restoranu (m/ž) i Radnik u McCafe-u (m/ž). Mjesto rada uključuje Vukovu Goricu i Karlovac, a prijave se zaprimaju do 18.05.2023. Traže se fleksibilni, motivirani i otvoreni timski igrači koji vole usvajati nova znanja. Prijavite se putem linka.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Regoč d.o.o. zapošljava Montera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 17.05.2023. Poslodavac nudi stalni radni odnos nakon probnog roka, redovita primanja, mogućnost napredovanja i naknadu za putne troškove u cijelosti. Prijavite se putem linka.

Pro-Monting d.o.o. zapošljava Head Huntera (m/ž). Natječaj je otvoren do 08.06.2023., a mjesto rada je cijela Hrvatska. Potreban je kandidat s izvrsnim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama, koji ima proaktivan i pozitivan pristup radu. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Manpower zapošljava Terenskog referenta prodaje sa znanjem mađarskog jezika (m/ž). Mjesto rada uključuje Hrvatsku i Mađarsku, a radi se o hibridnom načinu rada (djelomično na terenu, a djelomično od kuće). Prijave se zaprimaju do 09.06.2023. Od kandidata se traži znanje mađarskog jezika na profesionalnoj razini te razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Vozača C i E kategorije (m/ž). Ovaj se posao obavlja u cijeloj Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 29.05.2023. Traži se kandidat koji ima iskustvo u građevini, urednu vozačku dozvolu C i E kategorije te odgovoran i savjestan pristup radu. Prijavite se putem linka.

Na portalu posao.hr možete pronaći još stotine drugih natječaja. Želimo vam sreću u potrazi!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!