TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? KAportal donosi najnoviju top ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, možda je tu prilika za vas

Tražite posao? KAportal donosi najnoviju top ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, možda je tu prilika za vas
Posao.hr

Put do pronalaska posla ne mora biti težak i dug! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam najbrži i najlakši način da se prijavite na željeni natječaj putem njihove brze prijave! Sretno u potrazi!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Razvojnog inženjera (m/ž). Za ovaj je posao potrebna viša stručna sprema tehničkog smjera te dobro poznavanje strojarstva i automatizacije. Mjesto rada je Vojnić. Prijave se zaprimaju do 09.06.2023. putem brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions traži kandidate za poziciju Agent u call centru (m/ž). Posao uključuje rad u području telekomunikacija Traži se kandidat s razvijenim komunikacijskim vještinama, koji nema strah od telefona. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijaviti se možete do 24.05.2023. putem brze prijave

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SoundOn Management d.o.o. zapošljava Dostavljača hrane (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi konkurentnu zaradu, samostalnu organizaciju radnog vremena i isplatu plaće dvaput mjesečno. Prijavite se putem linka.

IDEA TRADE d.o.o. traži Radnika za popravak paleta (m/ž) s rokom prijave 31.05.2023. Potrebna su 4 radnika koji obavljaju poslove popravka drvenih paleta. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i u cijelosti plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete putem brze prijave

TRIGLAV SAVJETOVANJE d.o.o. zapošljava Zastupnika u osiguranju (m/ž).  Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 24.05.2023. Traže se kandidati s razvijenim komunikacijskim i prezentacijskim vještinama koji imaju ambicioznost i želju za stalnim učenjem i razvojem. Prijavite se putem linka.

FINA GS usluge d.o.o. zapošljava Spremačicu (m/ž). Traži se kandidat koji će čistiti i održavati uredski prostor. Mjesto rada je Ogulin. Prijaviti se možete do 31.05.2023. putem linka.

UNIWELD STROJEVI d.o.o. zapošljava Bravara (m/ž). Mjesto rada je Kamanje, a prijave se zaprimaju do 31.05.2023. Radi se o poslu na neodređeno i punom radnom vremenu. Radno iskustvo nije važno, ali kandidat mora imati srednju stručnu spremu. Prijavite se putem linka.

ŠUMARSTVO RADEKA j.d.o.o. zapošljava Šumskog sjekača (m/ž). Natječaj je otvoren do 31.05.2023., a mjesto rada je Karlovac. Radi se terenski. Poslodavac nudi zajednički smještaj i mogućnost osposobljavanja za rad s motornom pilom. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

RIMA TERM d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika na  izvođenju instalacija (m/ž). Mjesto rada je Kamanje. Prijave se zaprimaju do 16.06.2023. Poslodavac nudi zajednički smještaj i u potpunosti plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

ZAGREBAČKI TRGOVINSKI SISTEM d.o.o. zapošljava Čistača (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica, a prijave se zaprimaju do 31.05.2023. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone i osiguran prijevoz od strane poslodavca. Prijavite se putem linka.

Kako biste vidjeli mnoštvo raznovrsnih oglasa, zavirite na portal posao.hr. Garantiramo da ćete pronaći pravi posao za vas!
 

Izdvojeno


Reci što misliš!