TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Evo, donosimo najnoviju ponudu top poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, brojni poslodavci traže radnike

Tražite posao? Evo, donosimo najnoviju ponudu top poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, brojni poslodavci traže radnike
foto ilustracija - Pixabay.com

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje! Portal posao.hr najbrži je put do posla! Donosimo vam njihovih top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno!

Star Turist d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž), Kuhara (m/ž), Pomoćnog kuhara (m/ž), Sobara (m/ž) i Recepcionara (m/ž). Traže se pouzdane i odgovorne osobe za rad u hotelu Florian&Godler. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i stimulativna primanja. Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Razvojni inženjer (m/ž). Mjesto rada je Vojnić, a prijave se zaprimaju do 09.06.2023. U opisu posla nalazi se razvoj novih i remont postojećih strojeva te poboljšanje tehnologije i izrada tehničke dokumentacije. Prijavite se putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

AUTOTRANSPORT KARLOVAC d.o.o. zapošljava Perača autobusa (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 30.06.2023. Glavni zadaci ove pozicije su pranje i čišćenje autobusa i osobnih vozila i održavanje urednosti autopraone. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

F Ton d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika (m/ž) za montažu PVC stolarije. Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Radno iskustvo nije važno za ovaj posao, a on uključuje dostavu, nošenje i ugradnju PVC stolarije. Prijavite se putem linka.

Studenac traži kandidate za pozicije Voditelj prodavaonice (m/ž) i Prodavač / Blagajnik (m/ž). Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, mogućnost mjesečnih stimulacija i bonus paketa te mogućnost profesionalnog razvoja. Mjesto rada je Kamanje, a prijaviti se možete do 23.06.2023. putem brze prijave.

D-COLOR d.o.o. zapošljava Djelatnika nabave (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Radi se o vođenju brige o uređajima ENC-a, kartici i ostaloj dokumentaciji potrebnoj za odlazak na teren te o nabavi potrošnog materijala za poduzeće. Prijavite se putem linka.

ŽITOPROIZVOD d.d. zapošljava Operatera na stroju za izradu tjestenine (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. Radno iskustvo nije potrebno. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja te isplatu za troškove prijevoza i topli obrok. Možete se prijaviti do 30.06.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Manpower zapošljava Terenskog referenta prodaje sa znanjem mađarskog jezika (m/ž). Mjesto rada je Hrvatska i Mađarska, uz rad od kuće (radi se hibridno). Prijave se zaprimaju do 09.06.2023. Od kandidata se traži profesionalna razina znanja mađarskog jezika, komunikativnost te prodajne i prezentacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Trgovina Pegasus d.o.o. zapošljava Prodavača u Internet trgovini (m/ž). Natječaj je otvoren do 08.06.2023., a mjesto rada je Sveta Nedjelja ili od kuće. Posao uključuje savjetovanja strankama i prodaju proizvoda Internet trgovine (preko telefona, online chata ili e-maila). Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Portal posao.hr. svakodnevno sadrži nekoliko tisuća oglasa. Posjetite njihove službene web-stranice kako biste pronašli idealan posao. Sretno!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!