TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike, donosimo ponudu najnovijih otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike, donosimo ponudu najnovijih otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
foto ilustracija PIXSELL/KAportal

Pogledajte 10 najnovije otvorenih radnih mjesta na posao.hr, odaberite one koje odgovaraju vašim sposobnostima i ciljevima te se prijavite odmah!

Electus DGS d.o.o. traži terenskog Tehničara (m/ž) za podršku korisnicima Hrvatskog Telekoma za rad u više gradova. Nudi se ugovor izravno s Hrvatskim Telekomom, mjesečne bonusi, naknada za topli obrok te mogućnost profesionalnog razvoja. Kandidati trebaju imati srednju školu, vozačku dozvolu B kategorije i razvijene računalne vještine. Prijavite se putem linka do 21.09.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača(m/ž) za rad u Slunju, Rakovici i Kamanju. Poslodavac nudi obuke, bonuse, mogućnost napredovanja i dodatno plaćen rad nedjeljom. Prijavite se putem linka do 04.10.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži više kandidata za novootvorene pozicije u nekoliko županija. Poslodavac nudi prosječnu neto plaću od 1180 €, dodatne nagrade, novčane darove za djecu, jubilarne nagrade i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 20.9.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Prodavača - Blagajnika (m/ž) za rad na brojnim lokacijama širom Hrvatske. Poslodavac nudi stalno zaposlenje s redovitim primanjima, plaćenim troškovima prijevoza, te dodatnim pogodnostima kao što su naknada za topli obrok, popust za zaposlenike, božićnica i druge nagrade. Prijavite se putem linka do 20.09.2024.


Dupin d.o.o. traži Vozača/Dostavljača (m/ž) za rad u Zagrebu i okolnim županijama. Poslodavac nudi uredna i stimulativna primanja, mogućnost napredovanja te slobodne vikende. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i sklonost radu na terenu. Prijavite se putem linka do 15.9.2024.

Manpower traži Montera-Održavatelja (m/ž) za rad u Karlovcu. Kandidati trebaju imati srednju školu i najmanje jednu godinu iskustva na sličnim poslovima. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i poželjno je posjedovanje ispita za rukovatelja viličarom. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim radom, naknadu za prijevoz, nagrade za radne rezultate, božićnice, uskrsnice, regres, darove za djecu, stručno usavršavanje i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 26.9. 2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za rad na području Hrvatske. Posao uključuje fleksibilnost u dogovoru o radnom vremenu (40, 30, 20 sati tjedno), testiranje sportske opreme u prirodi i sudjelovanje na sportskim događanjima. Prijavite se putem linka do 2.10.2024.

B for Business d.o.o. za svog klijenta, tvrtku T R G d.o.o. traži Strojara na bageru za rad diljem Hrvatske. Kandidati trebaju imati srednju stručnu spremu, vozačku dozvolu B kategorije (C i E poželjni), te minimalno 2 godine iskustva. Poslodavac nudi motivirajuća primanja, plaćen prijevoz, terenski dodatak, plaćenu prehranu i smještaj na terenu. Prijavite se putem linka do 05.10.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara na građevinskom stroju - kombinirki (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Poslodavac nudi stalni radni odnos, plaću od 1.500 € do 1.800 € neto, te plaćeni smještaj za kandidate koji nisu iz Zagreba. Prijavite se putem linka do 27.9.2024.

General Electric Hrvatska d.o.o. traži Bravara (m/ž) za rad u Karlovcu. Kandidati trebaju imati završenu srednju školu (3 ili 4 godine) i najmanje 1 godinu iskustva na sličnim poslovima. Poslodavac nudi stalni radni odnos s probnim rokom od 6 mjeseci, stimulativna primanja, redovite dodatke na plaću i sve potrebne zaštitne mjere. Prijavite se putem linka do 10.9.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!