KAportal Tri mladića izazvala "masovku" u kafiću u Senjskoj, jedan ih sve sredio, pa skupa s njima završio na optuženičkoj klupi | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Tri mladića izazvala “masovku” u kafiću u Senjskoj, jedan ih sve sredio, pa skupa s njima završio na optuženičkoj klupi

Fotografija je ilustracijska i nema veze s mjestom događaja

Četvorica karlovačkih mladića u dobi od 24 do 27 godina prekršajno su osuđena na sudu u Karlovcu jer su sudjelovali u masovnoj tučnjavi u jednom karlovačkom kafiću, a sud im je svakome odredio kaznu od po 100 eura.

Izgred se dogodio 3. rujna prošle godine u 2 sata iza ponoći u ugostiteljskom objektu u Senjskoj ulici. Trojica od njih, kaže sud, narušavali su javni red i mir na naročito drzak i bezobrazan način.

Prvookrivljeni V.S. je nekoliko puta udario laktom u leđa M.N.-a, a zatim su mu se pridružila dvojica prijatelja te su svi skupa počeli razbijati boce i čaše po kafiću i naguravati se s drugim gostima.

Četvrti mladić M.O. je tu u stvari odlučio napraviti reda, no i sam se našao kao okrivljenik zajedno s prvom trojicom. On je prvo udario šakom u glavu prvookrivljenog V.S.-a i izbacio ga van objekta. Onda se vratio po drugookrivljenog T.U.-a i također ga izbacio van. Onda se vratio po djevojku, koja se bila uključila u sukob, išamarao je te također bacio van. Izbačena trojka vani je započela novu tučnjavu, a stradao je inventar terase kafića.

Svi osuđenici morat će platiti troškove postupka od 120 kuna, a sud im je na tri mjeseca zabranio dolazak u navedeni kafić. Provođenje odluke nadzirat će policija.

KAportal.hr

  • Odgovori